Alunakivi – The Bluebeards Revenge

Tosimieskin viiltää toisinaan itseään suorittaessaan perinteistä wet shavea, mutta ei hätää, sillä tähänkin haavoittuvuuteen löytyy apu!

Vessapaperin sijaan, suosittelemme käyttöön alunakiveä – luontaista mineraali-kristallia, jolla on mahdollista tyrehdyttää pieni verenvuoto. Alunakivellä on myös mm. voimakas antibakteerinen vaikutus ja se rauhoittaa ihoa tehokkaasti.

 

7,10

Varastossa

Tarjous voimassa vain verkkokaupassa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Alunakivi – The Bluebeards Revenge”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

The Bluebeards Revenge – Alunakivi

Alunakivi tyrehdyttää parranajosta aiheutuvan pienen verenvuodon käden käänteessä. Alunakivellä päihität helposti pienet nirhaumat ja verenvuodon sekä saat parranajosta mahdollisesti ärtyneen ihon rauhoittumaan. Antibakteerinen vaikutus!

Käyttö: kostuta alunakivi ja hiero sillä kevyesti ihoa. Huuhtele ja kuivaa kivi käytön jälkeen.

Ominaisuudet:

  • Antiseptiset ominaisuudet puhdistaa ja tyrehdyttää pienet haavaumat luonnollisesti
  • Kompakti koko, mahtuu näppärästi toilettipussukkaan
  • Voidaan jakaa pienemmiksi palasiksi ristikontaminaation estämiseksi

Raaka-aineet: Potassium alum

Koko: 6 cm x 3,8 cm x 2,5 cm

Muut tuotteet ja tarvikkeet parranajoon löydät täältä.

The Bluebeards Revenge tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja tarvikkeita mm. parranajoon, viiksien ja parran hoitoon sekä muotoilu- ja hoitotuotteita hiuksille. Tuotesarjan tarina alkoi vuonna 2010 Englannissa ja suuren suosion saavuttamana tuotteita myydään nykyään jo yli 100 eri maassa.

Tuotesarja panostaa voimakkaasti ympäristöystävällisiin ratkaisuihin ja onkin luopunut monista turhista pakkausmateriaaleista, käyttää kierrätettyä muovia ja niissä tapauksissa, joissa muovittomuus on mahdollista, siihen tartutaan. Lisäksi nykyisin kaikki tuotteet ovat 100% vegaanisia. Tuotteet tunnistaa pääkallo logosta.

Sarjan ideologian mukaan jokaisen modernin miehen tulisi panostaa hiukan enemmän itseensä ja nauttia laadukkaista tuotteista joka päivä. Tämä Iso-Britannian lahja maailmalle tarjoaa kaiken mitä mies komeudenhoitoon tarvitsee – ammattitaidolla mutta aina pilke silmäkulmassa!