Partasuti – The Bluebeards Revenge ”Corsair Super Badger”

Sutien Rolls-Royce – ”Corsair Super Badger” on luksussuti, jossa on käytetty korkealaatuista mäyrän karvaa. Karva on istutettu sutiin extratiheään, ja sudissa onkin 20 % enemmän karvaa verrattuna suurimpaan osaan suteja.

49,90

Varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Partasuti – The Bluebeards Revenge ”Corsair Super Badger””

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Ylellinen partasuti – The Bluebeards Revenge ”Corsair Super Badger”

Ylellinen partasuti on sutien Rolls-Royce. Luksussuti, jossa on käytetty korkealaatuista mäyrän karvaa. Karva on istutettu sutiin extratiheään, ja sudissa onkin 20 % enemmän karvaa verrattuna suurimpaan osaan suteja. Suti on miellyttävän pehmeä kasvoilla ja takaa osaltaan täydellisen parranajokokemuksen.

Kaikki partasudit on viimeistelty tyylikkäällä The Bluebeards Revenge logolla.

Tutustu myös muihin suteihin ja parranajotarvikkeisiin täällä.

The Bluebeards Revenge tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja tarvikkeita mm. parranajoon, viiksien ja parran hoitoon sekä muotoilu- ja hoitotuotteita hiuksille. Tuotesarjan tarina alkoi vuonna 2010 Englannissa ja suuren suosion saavuttamana tuotteita myydään nykyään jo yli 100 eri maassa.

Tuotesarja panostaa voimakkaasti ympäristöystävällisiin ratkaisuihin ja onkin luopunut monista turhista pakkausmateriaaleista, käyttää kierrätettyä muovia ja niissä tapauksissa, joissa muovittomuus on mahdollista, siihen tartutaan. Lisäksi nykyisin kaikki tuotteet ovat 100% vegaanisia. Tuotteet tunnistaa pääkallo logosta.

Sarjan ideologian mukaan jokaisen modernin miehen tulisi panostaa hiukan enemmän itseensä ja nauttia laadukkaista tuotteista joka päivä. Tämä Iso-Britannian lahja maailmalle tarjoaa kaiken mitä mies komeudenhoitoon tarvitsee – ammattitaidolla mutta aina pilke silmäkulmassa!

Katso sarjan muut tuotteet täältä.