Proraso parranajovoide -virkistävä mentoli ja eukalyptus

Virkistävää mentolia ja eukalyptusta sisältävä Proraso parranajovoide miellyttävää ja sujuvaa parranajoa varten. Tuotteen voi levittää ajoalueelle joko käsin tai kostean sudin avulla.

Sopii kaikille ihotyypeille.

8,90

Vain 1 varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Proraso parranajovoide -virkistävä mentoli ja eukalyptus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tuoteseloste

Proraso parranajovoide -virkistävä mentoli ja eukalyptus

Virkistävää mentolia ja eukalyptusta sisältävä Proraso parranajovoide takaa miellyttävän ajon, niin ammattilaisille kuin kotikäyttäjille. Voiteen kuohkea ja runsas koostumus suojaa ihoa tehokkaasti ajon aikana samalla kun eukalyptusöljy puhdistaa ja mentoli virkistää ja ravitsee.

Hyvä tietää:

  • 91% tuotteen raaka-aineista on täysin luonnollisia
  • Vegaaninen
  • Ei sisällä parapeeneja, ftalaatteja, silikoneja, keinotekoisia väriaineita tai sulfaatteja
  • Valmistettu Italiassa

Käyttö: Levitä halutessasi ensin Pre-Shave voide ja anna sen imeytyä hetki. Parranajovoiteen voi levittää joko käsin tai sudilla. Kostuta suti ja pursota siihen parranajovoidetta sopiva määrä. Hiero pyörivin liikkein koko ajoalueelle.

Koko: 150ml

Raaka-aineet: Water, stearic acid, cocos mucifera (coconut) oil, potassium hydroxide, sodium hydroxide, glycerin, lactic acid, sodium lauroyl sarcosinate, menthol, camphor, eucalyptol, eucalyptus globulus leaf oil, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, sodium metasilicate, tetrasodium EDTA, hydroxyethylcellulose, sodium hydroxymethylglycinate, geraniol, parfum.

Proraso on todellinen parranajotuotteiden klassikko, joka tunnetaan ympäri maailman. Brändin juuret ulottuvat aina 1900-luvun alun Italiaan, jossa Ludovico Martelli kehitti ensimmäiset Prorason tuotteet.

Ajat ja trendit muuttuvat, mutta Proraso on onnistunut säilyttämään vankkumattoman asemansa läpi vuosikymmenten. Parhaista raaka-aineista valmistetut, ammattilaistason tuotteet kestävät aikaa ja palvelevat herrasmiehiä, niin ammattilaisia kuin tavallisia kuluttajia, ympäri maailman vielä yli sadan vuoden jälkeenkin.