Shave Club Starter Kit -parranajon aloituspaketti

Shave Club Starter Kit – Klassisen parranajon aloituspakkaus

Nyt on tehty perinteisen parranajon aloittaminen helpoksi! Yhdessä paketissa kaikki mitä tarvitset klassisen parranajon aloittamiseen.

Aloituspaketti sisältää laadukkaan partahöylän, kahdenlaisia partateriä yhteensä 10 kpl, käsintehdyn parranajosaippuan, partasudin aidosta karvasta, hajustamattoman aftershave -partaveden sekä 20 kpl alunatikkuja desinfioimaan ja sulkemaan pienet ventit, joita taitavallekin jannulle saattaa partaa ajaessa tulla.

Klassinen parranajo on monella tapaa ylivertainen tapa ajaa partaa verrattuna moniterähöyliin tai partakoneisiin – sen hyötyjä ovat mm. ihoärsytyksen väheneminen ja ajon tarkkuus sekä myös ympäristöystävällisyys ja taloudellinen säästö.

Näillä vehkeillä parranajo muuttuu puuduttavasta rutiinista rentouttavaksi päivän kohokohdaksi. Setti on myös loistava lahjaidea miehille!

Katso myös muut tuotteet tuotemerkiltä: Shave Club

39,90

Varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Shave Club Starter Kit -parranajon aloituspaketti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tuoteseloste

Starter Kit  Shave Clubilta– Klassisen parranajon aloituspakkaus

Nyt on tehty perinteisen parranajon aloittaminen helpoksi! Yhdessä paketissa kaikki mitä tarvitset klassiseen parranajoon.

Starter Kit sisältää:

1 kpl Tyylikäs ja aloittelijaystävällinen Safety Razor -partahöylä
1 kpl Laadukas villasiankarvainen partasuti
1 kpl Natural parranajosaippua, 40g
1 kpl Natural aftershave -partavesi, 10ml
1 kpl Alunatikkuvihko, sis. 20 kpl tikkuja
10 kpl teriä, kahta erilaista

C57 Safety Razor -partahöylä:

Shave Clubin C57 -partahöylän nimi “C57” rakentuu kahdesta osasta: C tulee nimityksestä “Closed Comb” eli suljettukampainen ja luku 57 tulee painosta eli 57 grammaa täyttä parranajoiloa. Hattuosaan on kaiverrettuna Shave Club Finland. Höylään käy tavallisiet DE-terät. Tämä partahöylä on paitsi tyylikäs myös aloittelijaystävällinen, sillä suljettukampaisessa partahöylässä terä on paremmin suojattu, jolloin ajo on turvallisempaa ja tuntuu hellävaraisemmalta.

The Goodfellas’s Smile -partasuti:

Tämä villisiankarvasta valmistettu partasuti on taattua italialaista laatua ja näyttää tyylikkäältä jokaisen jannun kylppärissä!

Natural parranajosaippua, 40g:

Kotimainen Natural parranajosaippua on täysin hajustamaton sekä hellävarainen iholle. Sisältää kosteuttavaa lanoliinia. Kermaisen vaahdon takaa luonnollinen savi sekä saippuan liukas pinta, joka saavutetaan risiiniöljyllä. Valettu kierrätysmuoviseen purkkiin.

Ainesosat: Aqua, Glycerine, Sorbitol, Sodium Stearate, Sodium Laurate, Propylene Glycol, Sodium Oleate, Sodium Myristate, Sodium Chloride, Citric Acid, Glycelyr Mono Laurate, Cocamidopropyl Betaine, Cocos Nucifera (Coconut oil), Ricinus Communis (Castor oil), Lanolin, Bentonite, Sodium Thiosulphate, Sodium Citrate, Titanium Dioxide, Polyquaternium 7, Sodium Benzoate, Trisodium Sulfosuccinate, Pentasodium Pentate, Tetrasodium Etidronate.

Natural partavesi, 10ml:

Parranajon jälkeen aftershave rauhoittaa pahemmankin ihoärsytyksen. Taikapähkinävesi sulkee ihohuokoset ja auttaa kaikenlaiseen ihon ärsytykseen – monikäyttöinen tuote sopii myös esimerkiksi hyttysenpuremiin ja auringonpolttamiin.

Ainesosat: Hamamelis virginiana, alcohol.

Alunatikut, 20 kpl

Luonnon oma aftershave desinfioi ja sulkee pienet ihohaavat.

Ainesosat: Potassium alum, aqua (water)

10 kpl partateriä

Kahdenlaisia teriä, yhteensä 10 kpl. Valikoima saattaa poiketa tuotekuvasta.

Katso myös muut tuotteet tuotemerkiltä: Shave Club