OAK Beard Oil -partaöljy (30 ml)

Todellinen The partaöljy!

OAK partaöljy silottaa ja hoitaa partakarvaa tehokkaasti. Partaöljyn raaka-aineet on valittu huolella ja ne soveltuvat erityisesti parran ja ihonhoitoon. Partaöljy imeytyy nopeasti eikä jätä tahmaista tunnetta.

Hoitavien ainesosien ansiosta loistotuote käytettäväksi etenkin parranajon tai trimmauksen jälkeen. Säännöllinen käyttö auttaa myös parrankasvussa ja siirtymisessä lyhyemmästä parrasta pidempään.

BDIH-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa – Valmistettu Saksassa

39,90

Varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “OAK Beard Oil -partaöljy (30 ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

OAK Beard Oil -partaöljy (30 ml)

OAK partaöljy silottaa ja hoitaa partakarvaa. Loistotuote käytettäväksi etenkin parranajon tai trimmauksen jälkeen, sillä partaöljy ”sulkee” partakarvan ja karvan terävän pään ajon jäljiltä, jolloin parrankasvu tuntuu vähemmän kutiavalta, ja  partaöljyn sisältämä tyrniöljy korjaa ihoa parranajon jäljiltä.

Partaöljy imeytyy nopeasti ihoon eikä jätä tahmaista tunnetta. Hoidettu parta on helpompi harjata ja pitää siistinä. Säännöllinen käyttö auttaa myös parrankasvussa ja siirtymisessä lyhyemmästä parrasta pidempään.

Partaöljy on valmistettu huolellisesti valituista raaka-aineista, jotka soveltuvat erityisesti parran ja ihonhoitoon. Viinirypälesiemenöljyn sisältämät vitamiinit ravitsevat ja elvyttävät ihoa ja karvatuppeja. Puhdas, kylmäpuristettu luomumanteliöljy estää ihon kuivumista ja pehmentää karkeaa partakarvaa. Orgaaninen parsakaalinsiemenöljy on ihanteellinen vaurioituneille karvoille ja antamaan kiiltoa.

Valmistettu Saksassa.

Käyttö: Hiero 2-4 pumppauksellista öljyä käsiin ja levitä iholle ja parralle tasaisesti kaulalta ylöspäin hierovin liikkein. Harjaa läpi partaharjalla karvan kasvusuunnan mukaisesti. Suosittelemme pävittäiseen käyttöön, erityisesti parran ajon tai trimmauksen jälkeen.

Ominaisuudet: 

  • Silottaa ja hoitaa partakarvaa
  • Hoitaa ihoa parranajon jäljiltä
  • Luonnollinen BDIH-sertifioitu

Raaka-aineet: Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Seed Oil*, Parfum (Natural Essential Oils), Limonene, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Seed Oil*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Alcohol, Linalool, Citral, Geraniol, Citronellol, Farnesol

*Organic

Koko: 30 ml

Katso myös muut OAK-partatuotteet!

Berliinistä kotoisin oleva OAK tarjoaa ammattitason partatuotteita jokaiselle parrastaan välittävälle miehelle. Merkin partatuotteet on kehitetty alusta lähtien tiiviissä yhteistyössä parturiliikkeiden kanssa. Tuotteet suunnitellaan saksalaisella tarkkuudella ja jokainen OAK-tuote on pitkän kehitystyön tulos; joko täysin uudenlainen tuote markkinoilla tai eroaa selkeästi ominaisuuksiltaan samankaltaisista muista tuotteista. Tuotteiden valmistuksesta vastaavat saksalaiset perheyritykset ja iso osa tuotteista valmistetaan täysin käsityönä. Das ist OAK.