OAK Beard Scent Barber of Rome – hoitava partatuoksu (30 ml)

OAKin partatuoksut ovat hoitavia ja tuoksuvia öljyjä: tuotteen keskiössä ovat aromaattiset tuoksut, jotka jättävät parran miellyttävän tuoksuiseksi, mutta tuotteesta löytyy myös partaöljyn hoitavuus.

Barber of Rome -tuoksu vie sinut Roomaan italialaiseen parturiin, jossa klassisen vanhanajan parturiliikkeen tuoksuun yhdistyy mikäpä muukaan kuin sitruunalikööri, tupakka ja aftershave. Rome-partatuoksu on raikkaan sitruksinen; tuoksun pohjana toimii tobacco ja tonkapavut, sydäntuoksuna aisteja hivelevät laventeli, koiruoho ja bergamotti ja latvatuoksuna on sitruuna. Alussa tuoksussa korostuukin sitruksinen latvatuoksu, jonka haihduttua lämmin, aromaattinen tuoksu kestää parrassa pitkään.

BDIH-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa – Valmistettu Saksassa

32,90

Varastossa

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “OAK Beard Scent Barber of Rome – hoitava partatuoksu (30 ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

OAK Beard Scent Barber of Rome – hoitava partatuoksu (30 ml)

OAK hoitava partatuoksu on tuoksuva öljy: tuotteen keskiössä ovat aromaattiset tuoksut, jotka jättävät parran miellyttävän tuoksuiseksi, mutta tuotteesta löytyy myös partaöljyn hoitavuus.

Barber of Rome -tuoksu vie sinut Roomaan italialaiseen parturiin, jossa klassisen vanhanajan parturiliikkeen tuoksuun yhdistyy sitruunalikööri, tupakka ja aftershave. Rome-partatuoksu on  raikkaan sitruksinen; tuoksun pohjana toimii tobacco ja tonkapavut, ja sydäntuoksuna laventeli, koiruoho ja bergamotti ja latvatuoksuna sitruuna. Alussa tuoksussa korostuu raikas sitruuna, jonka haihduttua lämmin, aromaattinen tuoksu kestää parrassa pitkään.

Valmistettu Saksassa.

Käyttö: Hiero 2-4 tippaa öljyä käsien kautta tasaisesti partaan. Aloita kaulalta ja vie sormenpäillä hierovin liikkein ylöspäin. Viimeistele parta muotoilemalla kasvusuunnan mukaisesti.

Ominaisuudet: 

  • Luonnolliset raaka-aineet ja BDIH-sertifioitu
  • Jojoba kosteuttaa ja hoitaa partaa
  • Aromaattiset tuoksut jättävät parran miellyttävän tuoksuiseksi

Raaka-aineet: Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Parfum (Fragrance), Limonene, Benzyl Salicylate, Linalool, Citral, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Citronellol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Isoeugenol, Coumarin, Geraniol, Alcohol.   *Organic

Koko: 30 ml

Katso myös muut OAK-partatuotteet!

Berliinistä kotoisin oleva OAK tarjoaa ammattitason partatuotteita jokaiselle parrastaan välittävälle miehelle. Merkin partatuotteet on kehitetty alusta lähtien tiiviissä yhteistyössä parturiliikkeiden kanssa. Tuotteet suunnitellaan saksalaisella tarkkuudella ja jokainen OAK-tuote on pitkän kehitystyön tulos; joko täysin uudenlainen tuote markkinoilla tai eroaa selkeästi ominaisuuksiltaan samankaltaisista muista tuotteista. Tuotteiden valmistuksesta vastaavat saksalaiset perheyritykset ja iso osa tuotteista valmistetaan täysin käsityönä. Das ist OAK.