The Bluebeards Revenge partaöljy – CUBAN BLEND (50ml)

Partaöljy nujertaa kurittomat partakarvat ja on avain miehekkääseen partaan. Pehmittää ja kosteuttaa sekä partaa että ihoa parran alla. Poistaa kutinaa ja auttaa pitämään parran kiiltävänä ja hyväkuntoisena.

Tämä eri eteerisiä öljyjä sisältävä eliksiiri kesyttää kaikkein kurittomammatkin parrat!

14,90

Varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “The Bluebeards Revenge partaöljy – CUBAN BLEND (50ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

The Bluebeards Revenge partaöljy – CUBAN BLEND (50ml)

The Bluebeards Revenge – Cuban Blend partaöljy kesyttää kurittomat partakarvat ja auttaa sinua saamaan miehekkään parran. Pehmittää ja kosteuttaa sekä partaa että ihoa parran alla. Tuoksuna miehekkäät Karibian aromit.

Käyttö: Hiero pari tippaa partaöljyä partaan ja ihollesi, viimeistele haluamallasi tavalla. Voit käyttää viimeistelyssä apuna kampaa.

Ominaisuudet:

  • sisältää nopeasti imeytyviä öljyjä, jotka auttavat kosteuttamaan ihoa ja pitämään partakarvat pehmeinä
  • rasvaton koostumus takaa luonnollisen kiillon ilman tahmeaa tunnetta
  • helppo annostella ja sopii parralle kuin parralle; lyhyestä sängestä täysikasvuiseen muhkeaan partaan
  • vegaaninen koostumus

Varoitus: Partaöljy tuoksuu niin hyvälle, että sitä tekisi mieli hörpätä, mutta emme suosittele sitä. Mikäli öljyä joutuu silmiisi, huuhtele runsaalla, viileällä vedellä se pois.

Raaka-aineet: Olive (olea europaea) oil, sunflower (helianthus annus) seed oil, cedarwood (cedrus atlantica) bark oil, vetiver (vetiveria zizaniodes) oil.

Koko: 50 ml

Tsekkaa kaikki The Bluebeards Revenge tuotteet täältä!

The Bluebeards Revenge tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja tarvikkeita mm. parranajoon, viiksien ja parran hoitoon sekä muotoilu- ja hoitotuotteita hiuksille. Tuotesarjan tarina alkoi vuonna 2010 Englannissa ja suuren suosion saavuttamana tuotteita myydään nykyään jo yli 100 eri maassa.

Tuotesarja panostaa voimakkaasti ympäristöystävällisiin ratkaisuihin ja onkin luopunut monista turhista pakkausmateriaaleista, käyttää kierrätettyä muovia ja niissä tapauksissa, joissa muovittomuus on mahdollista, siihen tartutaan. Lisäksi nykyisin kaikki tuotteet ovat 100% vegaanisia. Tuotteet tunnistaa pääkallo logosta.

Sarjan ideologian mukaan jokaisen modernin miehen tulisi panostaa hiukan enemmän itseensä ja nauttia laadukkaista tuotteista joka päivä. Tämä Iso-Britannian lahja maailmalle tarjoaa kaiken mitä mies komeudenhoitoon tarvitsee – ammattitaidolla mutta aina pilke silmäkulmassa!