Risu Falun Red – partaöljy (30 ml)

Tuuli, sade, viima, pakkanen… Risu Falun Red on suunniteltu nimenomaan syksyn ja talven vaihtuviin, ankariin sääoloihin, jolloin ihoa ja partaa koetellaan urakalla. Öljy ehkäisee kutinaa, pehmittää, suojaa ja hoitaa ihoa sekä partaa tehokkaasti. Setripuun mausteinen ja lämpimän makea tuoksu toimii loistavasti mustapippurin tuoman maskuliinisen häivähdyksen kanssa.

Valmistaudu kuukausia kestävään kylmään jaksoon ja anna Risu Falun Redin suojata partasi viimalta.

Suomalaista käsityötä arvostavalle!

34,90

Varastossa

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Risu Falun Red – partaöljy (30 ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Risu Falun Red

Risu Falun Red öljyssä ei ole käytetty mitään synteettisiä raaka-aineita. Partaöljy hoitaa myös ihoa parran alla, joten säännöllisellä käytöllä vältät ihon hilseilyn ja kutiamisen tehokkaasti.

Käyttö: pese partasi lämpimällä vedellä käyttäen partashampoota. Ota muutama tippa öljyä ja lämmitä kämmeniesi välissä, hiero öljy partaasi sekä ihoon parran alla.

Raaka-aineet:Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Vitis vinifera (Grape) seed oil, Prunus Armeniaca (Apricot kernel) oil, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, HelianthusAnnuus (Sunflower) Seed Oil, Essential oils (Elettaria cardamomum, Cardamom; Cedrus atlantica, Cedarwood; Piper nigrum, Black Pepper; Boswellia carteri – Frankincense)

Koko: 30 ml

Risu Brand -tuotteet valmistetaan Suomessa käsityönä ja ne ovat laadukkaiden raaka-aineidensa ansiosta ensiluokkaisia tuotteita. Miedot, maanläheiset tuoksut on valittu huolella palvelemaan käyttäjäänsä parhaalla mahdollisella tavalla. Tuotteissa ei ole käytetty mitään synteettisiä raaka-aineita.