Risu UKKO – partaöljy (30 ml)

GROOMin ja Risun yhteistyössä kehitetty suomalainen partaöljy. Asiakkaamme ovat olleet keskeisessä roolissa valitsemassa partaöljylle täydellistä tuoksua ja nimeä. UKKO-partaöljyn tuoksu on meripihkainen, siitä erottuu pikantti aromi sekä tuore hakattu puu. UKKO-nimi puolestaan henkii kotimaista, rosoista miehisyyttä.

Suomalaista käsityötä arvostavalle!

27,90

Varastossa

Tarjous voimassa vain verkkokaupassa

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Risu UKKO – partaöljy (30 ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Risu UKKO – suomalainen partaöljy

Suomalainen partaöljy! Tuotteessa ei ole käytetty mitään synteettisiä raaka-aineita. Partaöljy hoitaa myös ihoa parran alla, joten säännöllisellä käytöllä vältät ihon hilseilyn ja kutiamisen tehokkaasti.

Ominaisuudet:

  • Arganöljy: Risu-partaöljyjen pohjaöljynä toimii ylellinen arganöljy. Ihon normaalille toiminnalle elintärkeissä rasvahapoissa rikas arganöljy hoitaa, pehmentää ja suojaa partakarvaa ja ihoa tehokkaasti.
  • Tyrniöljy: Suomen luonnosta löytyvä tyrniöljy on korkean C-vitamiinipitoisuutensa vuoksi oikea tähtipelaaja ihon ja parran hyvinvoinnin edistämisessä. Ihoa rauhoittava, ja ikääntymisen merkkejä vastaan taisteleva raaka-aine auttaa suojaamaan ihoa ja karvaa ulkoisilta haittatekijöiltä ja ihoärsytykseltä.

Käyttö: pese partasi lämpimällä vedellä käyttäen partashampoota. Ota muutama tippa öljyä ja lämmitä kämmeniesi välissä, hiero öljy partaasi sekä ihoon parran alla.

Raaka-aineet: Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Vitis vinifera (Grape) seed oil, Prunus Armeniaca (Apricol kernel) oil, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Seed Oil. Essential oils: (Citrus limonium) Lemon, (Rosmarinus offinalis) Rosemary, (Citrus aurantifolia) Lime, (Picea mariana) Black spruce.

Koko: 30 ml

Valmistusmaa: Suomi

Tutustu myös muihin kotimaisiin Risu-partaöljyihin.

Risu Brand – kotimaista käsityötä

Vuonna 2015 perustettu Risu Brand syntyi intohimosta luoda parranhoitosarja miehille, jotka arvostavat laatua ja kotimaista käsityötä. Tuotteet saavat inspiraationsa niin pohjoisen karusta luonnosta kuin kaupungin sykkeestäkin. Sarjan kulmakivet ovat alusta lähtien olleet luonnonmukaisuus, laatu, suomalaisuus ja aito asiakaslähtöisyys.

Brändistä on kasvanut Suomen johtava kotimainen miehille suunnattu luonnonkosmetiikkasarja. Sarja sisältää tuotteita hiusten ja parranhoitoon, ja viimeisimpänä merkki laajensi valikoimaansa myös Risu x Jokipiin Pellava Collection -saunatuotteilla.

Kaikki tuotteet valmistetaan huolellisesti valituista korkealaatuisista raaka-aineista käsityönä Suomessa ja ne ovat laadukkaiden raaka-aineidensa ansiosta ensiluokkaisia tuotteita; niissä ei esimerkiksi käytetä synteettisiä raaka-aineita. Miedot, maanläheiset tuoksut on valittu huolella palvelemaan käyttäjäänsä parhaalla mahdollisella tavalla.

Risulta löytyy hius- ja partatuotteiden lisäksi Risu x Jokipiin Pellava Collection -saunatekstiilituotteet, jotka valmistetaan Suomessa Jokipiin Pellavan tehtailla, ja ne ovat laadukkaiden raaka-aineidensa ansiosta ensiluokkaisia tuotteita: pellava on luonnon hienoimpia tekstiiliraaka-aineita ja hyvin hoidettuna kestää vuosien ajan.  Saunatekstiileissä näkyy tutut risut 🌿 Tätä kotimaista designia ei takuulla löydä joka kodin saunasta!