Mr Bear Family Woodland partashampoo (250 ml)

Aloita parran päivittäinen hoito käyttämällä miedosti pesevää, nestemäistä partashampoota. Partashampoo kosteuttaa sekä partaa että ihoa ja rauhoittaa ihoa parran alla. Hellävarainen partashampoo ei poista karkealle partakarvalle tärkeitä öljyjä ja säännöllinen käyttö saa parran  tuntumaan pehmeämmältä ja näyttämään tuuhealta.

Partashampoo poistaa tehokkaasti parrasta muotoilutuotteet, kuolleet ihosolut ja ruoan jämät jättäen parran hyväntuoksuiseksi – ja kukapa voisi vastustaa komeaa ja hyvältä tuoksuvaa partaa! Mr Bear Family Woodland -partashampoo tuoksuu raikkaan pihkaisen metsäiseltä.

Laadukas partashampoo on ehdoton jokaisen parrakkaan miehen kylppärissä!

Käyttö: kostuta parta, pumppaa peni määrä tuotetta käsiisi ja hiero partaan. Vaahdota ja huuhtele lopuksi hyvin vedellä.

26,90

Varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mr Bear Family Woodland partashampoo (250 ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Mr Bear Family Woodland partashampoo (250 ml)

Aloita parran päivittäinen hoito käyttämällä miedosti pesevää, nestemäistä partashampoota. Partashampoo rauhoittaa ihoa ja kosteuttaa sekä partaa että ihoa tehden samalla parrasta tuuhean. Poistaa tehokkaasti parrasta kuolleet ihosolut, ruoan jämät, ei-toivotut hajut sekä muotoilutuotteet. Sopii erityisen hyvin hyvännäköisiä partoja kaipaaville uroksille! Woodland-partashampoo tuoksuu on miehekkäältä, raikkaan metsäiseltä. Viimeistele partasi partaöljyllä sekä -vahalla saadaksesi huollitellun, mutta katu-uskottavan lookin.

Käyttö: kostuta parta, pumppaa peni määrä tuotetta käsiisi ja hiero partaan. Vaahdota ja huuhtele lopuksi hyvin vedellä.

Raaka-aineet: Aqua, Sodium C12-18 alkyl sulfate, Coco-glucoside, Polysorbate 20, Sodium chloride, Glyceryl oleate, Amyris balsamifera bark oil, Rosmarinus officinalis leaf oil, Potassium sorbate, Lavandula angustifolia flower oil, Sodium Benzoate, Panthenol, Butylene Glycol, Aniba rosaeodora wood oil, Juniperus virginiana oil, Pinus sylvestris oil, Linalool, Glycyrrhetinic Acid, Urea, Allantoin, Sodium phytate, Citric acid, Maltodextrin, Santanum album oil, Beta Glucan, Levulinic Acid, Glycerin, Sodium Levulinate, Alcohol

Koko: 250 ml

Katso myös muut Mr Bear Family -partatuotteet

Mr Bear Family -tuotteet valmistetaan 100% luonnollisista raaka-aineista rakkaassa naapurimaassamme Ruotsissa. Tuotemerkin kehitti Björn ”Herra Karhu” Landén vuonna 2012 ja se on Ruotsin ensimmäinen parranhoitosarja. Tervetuloa perheeseen kaikki karvakuonot!

Suosittu sarja tarjoaa erittäin laadukkaita, käsityönä valmistettuja luonnonmukaisia parta- ja viiksituotteita sekä tarvikkeita vaativaankin makuun.

Tuotteiden raaka-aineina käytetään mahdollisimman luonnonmukaisia aineita; esimerkiksi suosituimmat tuotteet – partaöljyt ja vahat – ovat 100 % luonnollisia, ja partaharjoissa harjasten materiaalina on käytetty aitoa, laadukasta villisian karvaa.

Sarjan tuotteissa ei ole käytetty lainkaan synteettisiä säilöntäaineita, joita usein käytetään kosmetiikkateollisuudessa pidentämään tuotteiden hyllyikää. Lähes kaikki tuotteet valmistetaan omalla tehtaalla ja esimerkiksi jokainen partavahapurkki on avattu, täytetty ja suljettu käsityönä.

Miehille, jotka haluavat vain parasta parralleen ja viiksilleen! Hurry up to furry up!