Mr Bear Family pieni partaharja

Partaharjan varsi on valmistettu laadukkaasta oliivipuusta (100 %), harjas on villisian karvaa. Aito karva pehmentää partaa ja pitää partakarvat siistissä kunnossa. Päivittäinen harjaus edistää parran alaisen ihon hyvinvointia, estää partaa kuivumasta ja lievittää kutinaa.

Koko: 3cm x 8cm

21,90

Vain 3 varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mr Bear Family pieni partaharja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Mr Bear Family pieni partaharja

Mr Bear Family pieni partaharja – Pidä partakarvasi täydellisen ojennuksessa näppärän kokoisen partaharjan avulla! Mr Bear Family -partaharjan varsi on valmistettu laadukkaasta oliivipuusta (100 %), harjas on villisian karvaa. Aito karva pehmentää partaa sekä tuo luonnollista kiiltoa, ja päivittäinen harjaus edistää parran alaisen ihon hyvinvointia sekä estää partaa kuivumasta ja vähentää kutinaa. Harjatessa partaan siirtyy iholta luonnollisia öljyjä, mitkä edesauttavat luonnollisen kiiltävän parran aikaansaamista. Partaharja tosimiehelle!

Koko: 3cm x 8cm

Mr Bear Family

Mr Bear Family -tuotteet valmistetaan 100% luonnollisista raaka-aineista rakkaassa naapurimaassamme Ruotsissa. Tuotemerkin kehitti Björn ”Herra Karhu” Landén vuonna 2012 ja se on Ruotsin ensimmäinen parranhoitosarja. Tervetuloa perheeseen kaikki karvakuonot!

Suosittu sarja tarjoaa erittäin laadukkaita, käsityönä valmistettuja luonnonmukaisia parta- ja viiksituotteita sekä tarvikkeita vaativaankin makuun.

Tuotteiden raaka-aineina käytetään mahdollisimman luonnonmukaisia aineita; esimerkiksi suosituimmat tuotteet – partaöljyt ja vahat – ovat 100 % luonnollisia, ja partaharjoissa harjasten materiaalina on käytetty aitoa, laadukasta villisian karvaa.

Sarjan tuotteissa ei ole käytetty lainkaan synteettisiä säilöntäaineita, joita usein käytetään kosmetiikkateollisuudessa pidentämään tuotteiden hyllyikää. Lähes kaikki tuotteet valmistetaan omalla tehtaalla ja esimerkiksi jokainen partavahapurkki on avattu, täytetty ja suljettu käsityönä.

Miehille, jotka haluavat vain parasta parralleen ja viiksilleen! Hurry up to furry up!