OAK Beard Brush -partaharja

OAK partaharja pitää parran kuin parran kuosissa!

Saksalaisella pieteetillä suunniteltu harja on täydellinen parranhoitoon; harjasvälit on suunniteltu erityisesti parralle ja ovaalin mallinen harja istuu hyvin käteen, jolloin sillä saa helposti siistittyä myös viikset ja pulisongit. Materiaalina tyylikäs tammi ja villisianharjakset.

Säännöllinen harjaus pitää partakarvan pehmeänä ja kiiltävänä sekä partahilseen loitolla.

Valmistettu Saksassa

28,90

Varasto loppu

Liittymällä odotuslistalle saat tiedon sähköpostiisi kun tuote on jälleen saatavilla.

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “OAK Beard Brush -partaharja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

OAK Beard Brush -partaharja

OAK partaharja pitää parran kuosissa! Pehmentää, muotoilee ja poistaa irtokarvat ja partahilseen. Öljytystä tammesta valmistettu, ovaalin mallinen partaharja istuu hyvin käteen, jolloin sillä saa harjattua paksunkin parran helposti ojennukseen. 

Partaharja on olennainen osa parranhoitoa. Villisiankarvasta valmistetut harjakset ja reilut harjasvälit ovat optimaaliset parranhoitoon. Säännöllinen harjaus elvyttää ja hieroo ihoa, stimuloi partakarvan oman luonnollisen öljyn tuotantoa pitäen parran pehmeänä, kiiltävänä ja terveenä.

Valmistettu Saksassa.

Käyttö: Harjaa parta läpi karvan kasvusuunnan mukaisesti – halutusta lopputuloksesta riippuen hellemmin tai voimakkaammin. Ovaalin muotoilun ansiosta harjalla saa siistittyä myös pulisongit ja viikset ongelmitta. Puhdista harja säännöllisesti irtokarvoista napauttamalla harjaa hellävaraisesti. Kolmen kuukauden välein harja kannattaa pestä partasaippualla juoksevan veden alla ja jättää kuivumaan pyyhkeelle harjakset alaspäin.

Ominaisuudet: 

  • Optimaalinen parranhoitoon
  • Elvyttää ja hieroo ihoa
  • Pitää partakarvan pehmeänä ja kiiltävänä

Raaka-aineet: Tammi ja villisian harjakset

Koko: 92 mm x 51 mm

Katso myös muut OAK-partatuotteet!

Berliinistä kotoisin oleva OAK tarjoaa ammattitason partatuotteita jokaiselle parrastaan välittävälle miehelle. Merkin partatuotteet on kehitetty alusta lähtien tiiviissä yhteistyössä parturiliikkeiden kanssa. Tuotteet suunnitellaan saksalaisella tarkkuudella ja jokainen OAK-tuote on pitkän kehitystyön tulos; joko täysin uudenlainen tuote markkinoilla tai eroaa selkeästi ominaisuuksiltaan samankaltaisista muista tuotteista. Tuotteiden valmistuksesta vastaavat saksalaiset perheyritykset ja iso osa tuotteista valmistetaan täysin käsityönä. Das ist OAK.