Proraso Military Brush -partaharja

Tyylikäs partaharja puisella kahvalla sekä nylonin ja villisiankarvan sekoituksesta valmistetuilla harjaksilla. Harja soveltuu käytettäväksi niin parralle kuin hiuksille.

 

16,90

Varasto loppu

Liittymällä odotuslistalle saat tiedon sähköpostiisi kun tuote on jälleen saatavilla.

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Proraso Military Brush -partaharja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tuoteseloste

Proraso Military Brush -partaharja

Näppärän kokoinen ja tyylikäs Proraso Military Brush -partaharja soveltuu niin parralle kuin hiuksille. Tuotteen napakat harjakset ovat sekoitus synteettistä nylonia sekä villisiankarvaa. Harjakset taikovat hiuksiin ja partaan upeaa kiiltoa ja kontrollia, hierovat päänahkaa sekä selvittävät partaa. Valmistettu Italiassa.

Koko: pituus 11cm

Proraso on todellinen parranajotuotteiden klassikko, joka tunnetaan ympäri maailman. Brändin juuret ulottuvat aina 1900-luvun alun Italiaan, jossa Ludovico Martelli kehitti ensimmäiset Prorason tuotteet.

Ajat ja trendit muuttuvat, mutta Proraso on onnistunut säilyttämään vankkumattoman asemansa läpi vuosikymmenten. Parhaista raaka-aineista valmistetut, ammattilaistason tuotteet kestävät aikaa ja palvelevat herrasmiehiä, niin ammattilaisia kuin tavallisia kuluttajia, ympäri maailman vielä yli sadan vuoden jälkeenkin.