Dr K Soap Company Moustache Wax Peppermint -viiksivaha (15g)

Täysin luonnollisista raaka-aineista käsin valmistettu viiksivaha.

Carnauba- ja mehiläisvaha takaavat hyvän muotoiltavuuden sekä keskivahvan pidon. Castoröljy ja E-vitamiini pitävät huolta niin viiksikarvoista kuin viiksien alla olevasta ihosta. Tuotteessa mieto piparmintun tuoksu.

Pssst! Tämä näppärän kokoinen purkki sujahtaa kokonsa puolesta postiluukusta, joten saat sen kotiin toimitettuna edullisen Pikkupaketin (3,90€) hinnalla.

12,90

Varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dr K Soap Company Moustache Wax Peppermint -viiksivaha (15g)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Dr K Soap Company Moustache Wax Peppermint -viiksivaha (15g)

Dr K Soap Company Peppermint -viiksivaha on vain luonnollisista raaka-aineista käsin valmistettu tuote. Carnauba- ja mehiläisvaha takaavat hyvän muotoiltavuuden sekä keskivahvan pidon, ja E-vitamiini sekä Castoröljy hoitaa karkeaa karvaa ja ihoa viiksien alla. Tuotteessa mieto piparmintun tuoksu.

Ominaisuudet:

  • Hyvä muotoiltavuus ja keskivahva pito
  • Ihoa ja karvaa hoitavia ainesosia 

Käyttö:
Raaputa pieni määrä viiksivahaa purkista ja hiero ainetta kevyesti sormenpäissä. Levitä viiksiin kauttaaltaan ja muotoile. Käytä viiksikampaa tarvittaessa apuna.

Ingredients:
Beeswax, Castor (Ricinus communis) Seed Oil, Hydrogenated Castor Oil, Carnauba (Copernicia cerifera) Wax, Vitamin E (Tocopherol), Peppermint (Mentha piperita) Oil, *Limonene, *Linalool -* Occur naturally in essential oil

Koko: 15g

Peppermint-viiksivaha on valmistettu käsin Irlannissa eikä sisällä keinotekoisia väri- tai säilöntäaineita tai hajusteita.

Irlannissa vuonna 2011 perustettu Dr K Soap Company valmistaa 100% luonnollisista raaka-aineista käsityönä korkealaatuisia ihonhoito- ja parranajotuotteita miehille. Yrityksen ideologian kantavia voimia ovat eettisesti ja paikallisesti hankitut 100% luonnolliset raaka-aineet, tuotteiden turvallisuus ja viimeiseen asti hiottu tuotesuunnittelu, jolloin tuotteet sopivat vaativaankin käyttöön. Dr K Soap Companyn tuotteissa ei ole käytetty natriumlauryylisulfaattia, parabeeneja tai petrolia, eikä niitä ole testattu eläimillä. Kaiken tämän lisäksi tuotteissa on erinomainen hinta-laatusuhde!

All natural. Always.

Proudly Handmade in Ireland

Katso muut Dr K Soap Company -tuotteet täältä.