Dr K Soap Company Moustache Wax Peppermint -viiksivaha (15g)

Täysin luonnollisista raaka-aineista valmistettu viiksivaha.

Carnauba- ja mehiläisvaha takaavat hyvän muotoiltavuuden sekä keskivahvan pidon. Castoröljy ja E-Vitamini pitävät huolta viiksien alla olevasta ihosta. Tuotteessa mieto piparmintun tuoksu.

12,90

Varastossa

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dr K Soap Company Moustache Wax Peppermint -viiksivaha (15g)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Dr K Soap Company Moustache Wax Peppermint -viiksivaha (15g)

Dr K Soap Company – luonnollisista raaka-aineista valmistettu viiksivaha. Carnauba- ja mehiläisvaha takaavat hyvän muotoiltavuuden sekä keskivahvan pidon. Castoröljy ja E-Vitamini pitävät huolta viiksien alla olevasta ihosta. Tuotteessa mieto piparmintun tuoksu.

Käyttö:
Raaputa pieni määrä viiksivahaa purkista ja hiero ainetta kevyesti sormenpäissä. Levitä viiksiin kauttaaltaan ja muotoile. Käytä viiksikampaa tarvittaessa apuna.

Ingredients:
Beeswax, Castor (Ricinus communis) Seed Oil, Hydrogenated Castor Oil, Carnauba (Copernicia cerifera) Wax, Vitamin E (Tocopherol), Peppermint (Mentha piperita) Oil, *Limonene, *Linalool -* Occur naturally in essential oil

Koko: 15g

Irlannissa vuonna 2011 perustettu Dr K Soap Company valmistaa luonnollisista raaka-aineista miehille korkealaatuisia ihonhoito- ja parranajotuotteita. Dr K Soap Companyn tuotteissa ei ole käytetty natriumlauryylisulfaattia, parabeeneja tai petrolia, eikä niitä ole testattu eläimillä