The Bluebeards Revenge ”Barber Bundle”-aloituspaketti

The Bluebeards Revengen luxuspaketti parranajotuotteita! Samalla setillä GROOM Parturitkin tekevät liikkeissämme GroShave – Amerikkalaiset parranajot. Eli kaikki mitä tarvitset hyvään märkäajoon.

Muut tuotteet valmistajalta: The Bluebeards Revenge

64,90

Vain 3 varastossa

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “The Bluebeards Revenge ”Barber Bundle”-aloituspaketti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

The Bluebeards Revengen luxuspaketti parranajotuotteita!

Samalla setillä GROOM Parturitkin tekevät liikkeissämme GroShave – Amerikkalaiset parranajot. Eli kaikki mitä tarvitset hyvään märkäajoon. Paketti pitää sisällään esikäsittelyyn Pre-Shave öljyn, Shaving Cream partavaahdokkeen, Post-Shave balsamin, Doubloon partasudin, 100% puuvillaa olevan partapyyhkeen sekä shavette vaihtoteräveitsen (paketti ei sisällä teriä, mutta löydät Double Edge -partateriä GROOM Parturit -liikkeistä, verkkokaupastamme tai hyvin varustetuista erikoismyymälöistä).

Sisältää:
1 x Cut Throat ’Shavette’ veitsi
1 x 100ml Pre-Shave öljy
1 x 100ml Shaving Cream partavaahdoke
1 x 100ml Post-Shave Balm after shave
1 x ”Doubloon” partasuti
1 x Partapyyhe

Pre-Shave öljy (125ml)

Saat pehmeämmän, sileämmän ja vähemmän ärsytävän parranajon tällä Bluebearsin Pre Shave parranajoöljyllä. Tosimiehet öljyävät aina ensin itsensä. Täydellinen tuote miehille joilla voimakas parrankasvu ja herkkä iho.

Shaving Cream partavaahto (100ml)

Parranajoon tarkoitettu Luxus creame joka on suunniteltu rauhoittamaan parrankasvua ja samalla vähentämään parranajosta aiheutuvia ongelmia kuten esim. ihon ärsytystä ja poltteen tunnetta iholla.

Post-Shave after shave balsami (100ml)

Luxus parranajon jälkeen käytettävä balsami joka on kehitetty rauhoittamaan parran kasvua sekä kosteuttamaan ja rauhoittamaan ihoa parranajon jälkeen.

Spesiaali koostumus sisältää Witch Hazeliä ja Aloe Veraa joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa parranajon jälkeen. Olo iholla on kuin lottovoittajalla heti ajon jälkeen. Tuote myös sisältää Decelerineä jonka on todettu rauhoittavan parrankasvua. Käyttämällä Shaving Cremeä ja post-shave balsamia sen on todettu rauhoittavan parran kasvua ja pidentävän ajo väliä

”Doubloon” partasuti

Hyvä hinta laatusuhteeltaan oleva suti. Erinomainen märkäajon aloittelijoille tai vaikkapa matkasudiksi.

Ollaan huomattu, että moni mies on unohtanut tai ei tiedä märkäajon etuja ja hyötyjä. Se on ihan normaalia kun moni hurruttelee sähköparranajokoneilla nykyään. Ensimmäinen vaihe kohti parempaa parranajoa on oikeat tuotteet ja työkalut ja niistä kunnollinen partasuti on avainasemassa. Nykypäivänä partasudit voi maksaa muutamasta eurosta jopa satojen eurojen mäyränkarva suteihin.

Tässä olisi hyvä laatuinen ja kohtuuhintainen partasuti jolla voit aloittaa matkan kohti parempaa ja miellyttävämpää parranjoa.  Sopii käytettäväksi yhdessä The Bluebeards Revenge™ Shaving Creamin kanssa!

Mitat:
Sudin läpimitta: 40mm
Sudin pituus: 50mm
Kokonaispituus: 90mm
Kahvan läpimitta: 30mm

Shavette “Cut Throat” veitsi

Voit tehdä itsellesi kunnon ”Cut throat” parranajon tällä vaihtoterä shavette veitsellä.

Shavette on läheistä sukua ”straight razor” eli vanhan ajan partaveitsille. Ainoa ero on oikeastaan terässä jonka voit vaihtaa kuten safety razor höylissäkin. Tästä syystä sinun ei tarvitse huolehtia stroppauksista ja teroituksista. Nautit vain todella sileästä parranajosta!

Pituus 22cm kokonaan avattuna

Huom! Terinä käytetään samoja teriä kuin ”Scimitar” Double Edge Razorissa. Terät vain katkaistaan pituussuunnassa.

Partapyyhe

Uusin tulokas The Bluebeards Revenge perheeseen! Tämä luxus parranajo/käsipyyhe on tehty 100% puuvillasta (jopa tosimiehet tykkäävät pehmeästä kosketuksesta välillä) ja on varustettu Bluebeards Revenge logolla.

Ennen parranajoa kostuta pyyhe kuumaan veteen ja purista enimmät vedet pois. Sen jälkeen aseta pyyhe kasvoillesi noin 2min. Tämä helpottaa avaamaan ihohuokosia ja myös pehmittää partaasi ennen ajoa.

Täydellistä parranajoa tavoitellessasi suosittelemme käyttämään tätä parranajopyyhettä yhdessä muiden The Bluebeards Revenge tuotteiden kanssa. Näin varmistat parhaan mahdollisen lopputuloksen ja erittäin miellyttävän ajokokemuksen.

Koko: 50 x 25cm