Kampa – The Bluebeards Revenge

Hiuskampa, jossa on sekä harvapiikkinen että tiheäpiikkinen pää. Kampa on valmistettu laadukkaasta muovista. Kamman piikkien pyöristetyt päät kesyttää hellävaraisesti tiukimmatkin takut.

Kampa sopii kaikille hiustyypeille ja loistavasti käytettäväksi muotoilutuotteiden, kuten Pomade-hiusvahan, kanssa.

2,00

Varastossa

Tarjous voimassa vain verkkokaupassa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kampa – The Bluebeards Revenge”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Kampa – Hiuskampa – The Bluebeards Revenge

Kampa, jossa on sekä harvapiikkinen että tiheäpiikkinen pää. Tämä klassinen kampa on valmistettu laadukkaasta muovista, ja siinä on The Bluebeards Revenge -logo. Kätevä käyttää ja kampa sopii loistavasti myös käytettäväksi muotoilutuotteiden, kuten Pomade-hiusvahan, kanssa. N. 18 cm pitkä. Kamman piikkien pyöristetyt päät selvittää hiukset helposti ja avaa tiukimmatkin takut.

Ominaisuudet:

  • Laadukas ja kestävä materiaali
  • Suunniteltu ammattimaiseen hiustenmuotoiluun
  • Pyöristetyt piikit selvittävät tiukimmatkin takut ja hieroen samalla hellävaraisesti hiuspohjaa

The Bluebeards Revenge tuotteet

The Bluebeards Revenge tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja tarvikkeita mm. parranajoon, viiksien ja parran hoitoon sekä muotoilu- ja hoitotuotteita hiuksille. Tuotesarjan tarina alkoi vuonna 2010 Englannissa ja suuren suosion saavuttamana tuotteita myydään nykyään jo yli 100 eri maassa.

Tuotesarja panostaa voimakkaasti ympäristöystävällisiin ratkaisuihin ja onkin luopunut monista turhista pakkausmateriaaleista, käyttää kierrätettyä muovia ja niissä tapauksissa, joissa muovittomuus on mahdollista, siihen tartutaan. Lisäksi nykyisin kaikki tuotteet ovat 100% vegaanisia. Tuotteet tunnistaa pääkallo logosta.

Sarjan ideologian mukaan jokaisen modernin miehen tulisi panostaa hiukan enemmän itseensä ja nauttia laadukkaista tuotteista joka päivä. Tämä Iso-Britannian lahja maailmalle tarjoaa kaiken mitä mies komeudenhoitoon tarvitsee – ammattitaidolla mutta aina pilke silmäkulmassa!

Katso The Bluebeards Revenge sarjan muut tuotteet täältä.