NIOXIN 3D Intensive Hair Booster (50ml) -tehohoito oheneville hiuksille

Harmina selkeästi ohenevat hiukset tai vetäytynyt hiusraja?

NIOXIN 3D Intensive Hair Booster- tehohoito on tarkoitettu erityisesti vetäytyvälle hiusrajalle ja harventuneisiin sekä ohentuneisiin kohtiin. DIAMETER-Protect-hoito HBT-teknologialla hoitaa hiuksia ja muodostaa suojaavan kerroksen suojelemaan hiusten kuorikerroksia vaurioita vastaan. Tuotetta levitetään kahdesti päivässä ohentuneiden / vetäytyneiden alueiden hiuspohjaan.

NIOXIN on ainoa kampaamomerkki, jolla on yli 25 vuoden kokemus ohenevista hiuksista. Nioxin uskoo, että hiuspohja on kasvojen ihon jatke ja että sitä pitäisi kohdella samoin. Siitä lähtien kun Eva Graham perusti merkin, Nioxin on luonut ja johtanut hiustenhoitoteollisuuden uutta luokkaa ja tuonut toivoa ja luottamusta miehille ja naisille kaikkialla. Nioxin on Stylist Choice -valinta numero 1 oheneville hiuksille ja Stylist Choice Award -palkinnon voittaja 15 vuotta peräkkäin.

39,90

Varastossa

Tarjous voimassa vain verkkokaupassa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “NIOXIN 3D Intensive Hair Booster (50ml) -tehohoito oheneville hiuksille”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

NIOXIN 3D Intensive Hair Booster (50ml) -tehohoito oheneville hiuksille

NIOXIN 3D Intensive Hair Booster (50ml) –Hiuksiin jätettävä tehohoito oheneville ja hauraille hiuksille

Tehosta ohenevien hiusten suojaa Nioxin 3D Intensive Hair Booster- tehohoidolla, joka on tarkoitettu erityisesti vetäytyvälle hiusrajalle ja harventuneisiin kohtiin. Tämä hiuksiin jätettävä ammattimainen DIAMETER-Protect-hoito HBT-teknologialla hoitaa hiuksia ja muodostaa suojaavan kerroksen suojelemaan hiusten kuorikerroksia vaurioita vastaan. Tehohoito on erityisesti suunniteltu hauraiden hiusten ongelmiin, kuten väistyvä hiusraja tai ohentuneet kohdat. Edistynyt koostumus Vitamin Complexilla luo lämpimän tunteen ja tekee ihosta väliaikaisesti punoittavan jokaisen levityskerran jälkeen.

Käyttö: Käytä kahdesti päivässä. Levitä sormenpäillä juuresta latvaan päin alueille, joilla hiuksia on vähän, sekä hiusrajaan. Älä huuhtele.

Varoitus: Tuotteen käyttö saattaa aiheuttaa ohimenevää punoitusta.

3 ominaisuutta:

  • Hiuksiin jätettävä intensiivihoito oheneville ja hauraille hiuksille
  • DIAMETER-Protect-hoito HBT-teknologialla, joka hoitaa hiuksia ja muodostaa suojaavan kerroksen suojelemaan hiusten kuorikerroksia vaurioita vastaan
  • Tarkoitettu erityisesti vetäytyvälle hiusrajalle ja harventuneisiin kohtiin

Nioxin

Nioxin on ainoa kampaamomerkki, jolla on yli 25 vuoden kokemus ohenevista hiuksista. Nioxin uskoo, että hiuspohja on kasvojen ihon jatke ja että sitä pitäisi kohdella samoin. Siitä lähtien kun Eva Graham perusti merkin, Nioxin on luonut ja johtanut hiustenhoitoteollisuuden uutta luokkaa ja tuonut toivoa ja luottamusta miehille ja naisille kaikkialla. Nioxin on Stylist Choice -valinta numero 1 oheneville hiuksille ja Stylist Choice Award -palkinnon voittaja 15 vuotta peräkkäin.

Tutustu myös muihin NIOXIN tuotteisiin.