The Bluebeards Revenge – Big Bowl partakulho

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu The Bluebeards Revenge Big Bowl -partakulho on tyylikäs ja kestää käytössä pitkään.

17,40

Varastossa

Tarjous voimassa vain verkkokaupassa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “The Bluebeards Revenge – Big Bowl partakulho”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Partakulho ruostumaton teräs – The Bluebeards Revenge

The Bluebeards Revengen ruostumattomasta teräksestä valmistettu laadukas Big Bowl -partakulho kestää aikaa.  Tyylikäs partakulho sopii jokaiseen kylpyhuoneeseen. Soveltuu erittäin hyvin käytettäväksi yhdessä The Bluebeards Revenge Shaving Creamin kanssa.

Kestävä ja käytännöllinen lahjaidea parrakkaalle!

Pakattu lahjapakkaukseen.

Käyttö: Lisää muutama tippa vettä kulhon pohjalle sekä nokare partavaahtoa tai parranajosaippuaa. Työstä partasudilla pyörivin liikkein kunnes kuohkea vaahto on valmis.

The Bluebeards Revenge tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja tarvikkeita mm. parranajoon, viiksien ja parran hoitoon sekä muotoilu- ja hoitotuotteita hiuksille. Tuotesarjan tarina alkoi vuonna 2010 Englannissa ja suuren suosion saavuttamana tuotteita myydään nykyään jo yli 100 eri maassa.

Tuotesarja panostaa voimakkaasti ympäristöystävällisiin ratkaisuihin ja onkin luopunut monista turhista pakkausmateriaaleista, käyttää kierrätettyä muovia ja niissä tapauksissa, joissa muovittomuus on mahdollista, siihen tartutaan. Lisäksi nykyisin kaikki tuotteet ovat 100% vegaanisia. Tuotteet tunnistaa pääkallo logosta.

Sarjan ideologian mukaan jokaisen modernin miehen tulisi panostaa hiukan enemmän itseensä ja nauttia laadukkaista tuotteista joka päivä. Tämä Iso-Britannian lahja maailmalle tarjoaa kaiken mitä mies komeudenhoitoon tarvitsee – ammattitaidolla mutta aina pilke silmäkulmassa!

Katso sarjan muut tuotteet täältä.