Proraso partasuti

Proraso partasuti on perinteinen villiasiankarvoista valmistettu suti. Karkeahkot harjakset kuorivat samalla kevyesti ihoa ja auttavat nostamaan partakarvoja tarkkaakin tarkempaa ajoa varten.

 

14,90

Vain 2 varastossa

Tarjous voimassa vain verkkokaupassa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Proraso partasuti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Proraso partasuti

Proraso partasuti on perinteinen villiasiankarvoista valmistettu suti. Ammattilaisten käyttämän sudin harjasten pituus ja tiheys on vartavasten suunniteltu kuohkean ja täyteläisen vaahdon työstämiseen ja levittämiseen. Karkeahkot harjakset kuorivat samalla kevyesti ihoa ja auttavat nostamaan partakarvoja tarkkaakin tarkempaa ajoa varten.

Proraso on todellinen parranajotuotteiden klassikko, joka tunnetaan ympäri maailman. Brändin juuret ulottuvat aina 1900-luvun alun Italiaan, jossa Ludovico Martelli kehitti ensimmäiset Prorason tuotteet.

Ajat ja trendit muuttuvat, mutta Proraso on onnistunut säilyttämään vankkumattoman asemansa läpi vuosikymmenten. Parhaista raaka-aineista valmistetut, ammattilaistason tuotteet kestävät aikaa ja palvelevat herrasmiehiä, niin ammattilaisia kuin tavallisia kuluttajia, ympäri maailman vielä yli sadan vuoden jälkeenkin.