GROOM esittäytyy: Franchising-yrittäjä Hanna

Aloitin GROOMilla viimeisen vuoden työharjoittelulla vuonna 2009. Halusin oppia paremmin parturointia ja ajattelin GROOMin olevan oiva paikka oppia parturoinnin saloja. Samaan aikaan avattiin GROOM Extreme Kalevankadulla ja sinne minäkin sitten pääsin töihin. Alkuperäinen ajatukseni oli olla parturissa töissä muutaman vuoden ja jatkaa sitten parturi-kampaamotyön parissa. No kuinkas kävikään, parturimaailma imaisi minut kunnolla mukaansa. Mielessäni koin aiemmin parturityön yksipuolisempana, mutta todellisuudessa parturointi olikin todella monipuolista, erittäin palkitsevaa ja upeaa työtä. Kun aika kului ja GROOMin oli aika taas kasvaa, avattiin Etu-Töölöön GROOM Retro. Minä sain mahdollisuuden ryhtyä Retron vastaavaksi ja uuden työpestini otin innokkaasti vastaan. Retrossa aikani työskenneltyä heräsi Samin kanssa ajatus minun omasta GROOMista. Omaa liikettä etsittiin aika pitkään, mutta lopulta liike löytyi Punavuoresta. Samalla paikalla oli toiminut parturi jo yli 100 vuotta ja oli kunnia päästä jatkamaan tätä katkeamatonta Ratakadun parturiperinnettä.

2013 aukesi siis ensimmäinen oma GROOMini, GROOM Rööperi. 2014 minulle syntyi pieni tyttö. Kun lapsi sitten kasvoi siihen ikään, että pystyisin taas hyvillä mielin palata takaisin liiketyöhön, ei minulle ollut Ratakadulla vapaata penkkiä. Halusin pitää Rööperin upeista tekijöistä kiinni, joten aloin haaveilla uuden liikkeen avaamisesta kasvavaan Ruoholahteen ja sitä kautta saisin lisää penkkejä. Ruoholahden liikettä aikamme etsittyä liike löytyikin sattumalta ja GROOM Sailor näki päivänvalon toukokuussa 2016.

Sailor otettiin hyvin vastaan ja liike starttasi hienosti. Uudelle GROOMille löytyi nopeasti asiakaskuntaa ja alkoihan GROOM jo tässä kohtaa muutenkin olla tunnettu parturi. Pian huomattiin, että moni asiakas ajaa Ruoholahteen Espoosta ja varsinkin Lauttasaaresta tuli liikkeeseemme paljon asiakkaita, joten näimme selkeän tarpeen Lauttasaaressa.

Ajattelimme asiakaslähtöisesti, että miksi emme olisi helpommin saatavilla myös Lauttasaaressa, koska asiakkaita tuntui riittävän. Mukavien sattumusten kautta 2017 syyskuussa aukesi sitten kolmas liikkeeni Lauttasaareen. Lauttasaaren GROOM James otettiin hienosti saarelaisten keskuudessa vastaan ja oli ilo olla tuottamassa taas uudessa paikassa laadukkaita parturipalveluita. 2018 minulle syntyi toinen lapsi ja olin taas välissä äitiyslomalla. Kun lapsi kasvoi ja meni hoitoon, minä pääsin taas aktiivisemmin GROOMin pariin. GROOM Jamesin tarinaa on ollut upea seurata ja liike on saanut paikan saarelaisten sydämestä.

2020 loppuvuodesta meille tarjottiin taas uutta liikepaikkaa kasvavasta Keilaniemestä, jossa ei vielä juuri palveluja ollut, mutta sitäkin enemmän työpaikkoja ja uutta rakentamista. Metro kulkisi myös suoraan liikkeen eteen. Tilaisuus oli ainutlaatuinen ja aika pitkään sitä pohdittiin, mutta emme sitten malttaneet olla käyttämättä tilaisuutta hyväksemme. Joten 2021 elokuussa aukesi neljäs liikkeeni GROOM Stock. Päätös oli aivan oikea! GROOM on otettu Keilaniemessä loistavasti vastaan ja on ollut ilo olla tuottamassa palveluja myös businesshenkiseen Keilaniemeen. Keilaniemen tarina on vasta alussa, mutta odotan innolla ja mielenkiinnolla miten tarina etenee. Uskon ja luotan, että tästäkin tarinasta tulee upea. Ainakin kaikki merkit viittaavat siihen.

Minun liikkeet eivät olisi tässä pisteessä ilman loistavia ja sitoutuneita partureita, jotka antavat itsestään niin paljon ja tekevät upeaa työtä liikkeideni eteen. Kukin tyylillään ja omalla osa-alueellaan. He luovat päivittäin mitä upeimpia lookkeja miehille ja tarjoavat heille hetken hengähdykseen. Arvostan ja kunnioitan teitä suuresti. GROOMin työntekijöiden viihtyvyys on avainasemassa ja erittäin tärkeää meille. Haluamme pitää jokaisesta tekijästä hyvää huolta.

GROOM on tarjonnut minulle paitsi upean uran, myös mielettömiä kokemuksia ja unohtumattomia hetkiä. Mahtavaa kun GROOMin matkassa on päästy ulkomaille, on juhlittu monet GROOM Rocksit, nähty monet koulutukset lukuisten parturistarojen vetämänä. GROOMin matkassa on myös kasvettu. On itketty ja naurettu monet kerrat. On ollut upea nähdä ja jakaa GROOMin tarina mahtavien kollegoiden kanssa. Ja mikä parasta, matka on vielä kesken ja minua odottaa monet seikkailut tulevaisuudessakin. GROOM on minun toinen perhe.❤️

GROOMissa me pidämme kehitystyön jatkuvasti käynnissä, joten voin luottaa, että matka jatkuu ja saamme aikaan vielä lisää loistavia juttuja.

Nähdään parturissa!

Hanna

Lue lisää tarinoita GROOMilaisilta

Jätä kommentti