GROOM Extreme sulkeutuu 21.4.2024

Arvoisa asiakkaamme,

Haikein mielin joudun ilmoittamaan, että joudumme sulkemaan GROOM Extremen 21.4.2024.

Huhtikuussa tulee 14 vuotta täyteen, kun avasimme GROOM Extremen Kalevankatu 25:ssä. Extreme on kolmas liikeemme, jonka avasimme, ja siitä lähti käytäntö, jossa aloimme nimeämään ja teemoittamaan kaikki liikkeemme. Ajattelimme, että on persoonatonta kutsua liikkeitä vain osoitteella, varsinkin kun Extreme oli jo toinen liikkeemme Kalevankadulla.

Olimme siis melkein 14 vuotta vuokralaisina sympaattiselle ja mukavalle vuokraemännällemme, ja päädyimme tekemään hänen kanssaan kaupat myös tilasta loppumetreillä. Mutta itänaapurista tuleva kiinteistösijoitusyhtiö, lunastuspykälän avittamana, lunasti tilan nenämme edestä.

Vaikka paikka on meille tärkeä ja rakas, uudet ehdot – mm. yli 50 %:n vuokrankorotuksella – auttoivat meitä päätymään siihen, ettemme halunneet enää jatkaa vuokrasuhdetta uuden vuokraisännän kanssa.

Joten tästä syystä GROOM Extremen ovet sulkeutuvat 21.4.2024 mennessä. Pitkäaikainen parturimme Ene jatkaa ja tulee siirtymään parturoimaan Töölön GROOM Retroon (Museokatu 3). Lisäksi lähellä olevat liikkeemme GROOM Classic, GROOM Rock ja GROOM Garage jatkavat toimintaansa normaalisti.

Haluankin kiittää kaikkia asiakkaita, jotka ovat käyttäneet Extremen palveluita, sekä tietysti kaikkia partureita, jotka ovat vuosien varrella Extremessä parturoineet. Te loitte tähänkin paikkaan GROOM Experiencen.

Vielä on siis vähän aikaa käydä parturissa GROOM Extremessä ja aistia paikan surffitunnelmaa.

Tervetuloa parturiin!

Sami
GROOM

Jätä kommentti