GROOM Verkkokauppa – Miesten tuotteet helposti kotiin

Tiesitkö tätä meistä?

GROOM Verkkokauppa on perustettu vuonna 2009 ja olemme suomalainen perheyritys. Valikoimastamme löydät kaikki tarpeelliset miesten tuotteet hiuksille, parralle, kasvoille ja vartalolle sekä sähköiset sarja- ja lahjakortit parturiin.
Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt meille Avainlippu-tunnuksen. 

avainlippu groom verkkokauppa miesten tuotteet

Nopeat toimitukset – jopa yhdessä päivässä

Tilaus on sinulla parhaimmillaan seuraavana päivänä! Pakkaamme tuotteet GROOM HQ:n yhteydessä sijaitsevalla varastolla Helsingissä keskustan kupeessa Kalevankadulla eli saamme paketit matkaan nopeasti. Pyrimme pakkaamaan arkisin kello 14 mennessä tulleet tilaukset saman päivän aikana.

Saamasi paketti ei välttämättä ole aina se kaikkein kaunein, mutta haluamme uusiokäyttää kaikki varastollemme saapuvat pahvilaatikot ja täten vähentämään huomattavasti tavarantoimituksista syntyvää pahvijätettä.

Laadukkaat tuotteet – tyytyväisyystakuulla

Valikoimastamme löydät ammattipartureiden valitsemat tuotteet Suomesta ja maailmalta – seulamme läpäisee vain parhaimmat tuotesarjat, joista iso osa on myös partureillamme liikekäytössä. Panostamme myös laadukkaisiin kotimaisiin tuotesarjoihin kuten Risu ja BRBR.

Uskallammekin luvata tuotteillemme tyytyväisyystakuun: jos tuote ei ole mieluisa, saat vaihtaa testatun tuotteen postikulujen (6,90€) hinnalla vastaavan hintaiseen toiseen tuotteeseen 14 päivän sisällä. Ota yhteyttä meihin tilaukset@groom.fi ja annamme sinulle ohjeet palautusta varten.

Huippu asiakaspalvelu

Meiltä saat aina nopeaa, ystävällistä ja reilua palvelua – jos et usko, testaa! Ota rohkeasti yhteyttä vaikka chatin kautta jos haluat apua oikean tuotteen valinnassa, autamme mielellämme. Meistä on sanottu muun muassa;

“Kiitos hyvästä palvelusta ja nopeasta vastauksesta”
“Ihanaa, että viestiin vastattiin nopeasti ja sain tarvitsemani vastaukset. Tein juuri tilauksen”
“Mahtavaa, ompa nopeaa ja hyvää palvelua! Kiitos 😊”
“Kiitos erittäin nopeasta toimituksesta ja tuotesuosituksesta”

Vinkki! Jos haluat välttyä verkkokaupan toimitusmaksuilta voit tilata tuotteesi suoraan Kampin liikkeeseen ja noutaa ne vaikka parturikäynnin yhteydessä – valitse noutopisteeksi: GROOM Garage (Eerikinkatu 33) tai GROOM HQ (Kalevankatu 56a, noutoaika arkisin klo 9-16).

Kiitos kun valitset kotimaisen verkkokaupan, tervetuloa ostoksille! 

OSTOKSILLE   

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Tuotemerkit

Jätä kommentti