Verkkokaupan asiakaslupaus

Tästä meidät tunnetaan!

Rakkaat asiakkaat – Saamme teiltä säännöllisesti palautetta loistavasti palvelevasta verkkokaupasta:  nopeista toimituksista, ystävällisestä asiakaspalvelusta ja laadukkaista tuotteista, jotka tekevät sen minkä lupaavat. Niinpä päätimme paketoida tämän kaiken hyvin konkreettiseksi verkkokaupan asiakaslupaukseksi.

GROOM Verkkokaupan asiakaslupaus:

Nopea toimitus – jopa yhdessä päivässä 📦

Tilaus on sinulla parhaimmillaan seuraavana päivänä! Pakkaamme tuotteet GROOM HQ:n yhteydessä sijaitsevalla varastolla Helsingissä eli saamme paketit matkaan nopeasti, ja lisäksi meiltä tilatessasi sinun ei tarvitse huolehtia esimerkiksi tullien ja verojen kanssa kikkailusta.

Jos sattuu käymään niin, että emme saa arkisin klo 14 mennessä tullutta tilaustasi käsiteltyä saman päivän aikana, annamme sinulle ilmaisen toimituksen seuraavalle tilauksellesi.

Laadukkaat tuotteet – tyytyväisyystakuulla 💈

Valikoimastamme löydät ammattipartureiden valitsemat tuotteet Suomesta ja maailmalta – seulamme läpäisee vain laadukkaimmat ja ainutlaatuisimmat tuotesarjat, joista iso osa on myös partureillamme liikekäytössä.

Uskallammekin luvata tuotteillemme tyytyväisyystakuun: jos tuote ei ole mieluisa, saat vaihtaa testatun tuotteen postikulujen (6,90€) hinnalla vastaavan hintaiseen toiseen tuotteeseen 14 päivän sisällä. Ota yhteyttä meihin tilaukset@groom.fi ja annamme sinulle ohjeet palautusta varten.

Huippu asiakaspalvelu 💎

Meiltä saat aina nopeaa, ystävällistä ja reilua palvelua – jos et usko, testaa! Meistä on sanottu muun muassa

“Kiitos hyvästä palvelusta ja nopeasta vastauksesta”

“Ihanaa, että viestiin vastattiin nopeasti ja sain tarvitsemani vastaukset. Tein juuri tilauksen”

“Mahtavaa, ompa nopeaa ja hyvää palvelua! Kiitos 😊”

“Kiitos erittäin nopeasta toimituksesta ja tuotesuosituksesta”

 

Tilaa ja testaa GROOMin verkkokaupan asiakaslupaus itse!

VERKKOKAUPPAAN

PS. Oletko samaa vai eri mieltä lupauksestamme? Tai onko jotain muuta, missä voisimme parantaa? Ilahtuisimme kovasti palautteestasi  ❤️ Voit jättää meille risut ja ruusut  helposti kommenttina👇

Jätä kommentti