Kotimainen Risu – ammattilaisen vinkit tuotteiden valintaan

Blogi

Oletko jo tutustunut kotimaisiin RISU parta- ja hiustuotteisiin?

2015 perustettu Risu Brand syntyi intohimosta luoda parranhoitosarja miehille, jotka arvostavat laatua sekä kotimaista käsityötä. Risu-tuotteet saavat inspiraationsa niin pohjoisen karusta luonnosta – metsästä, kallioista ja merestä – kuin kaupungin sykkeestä, ihmisistä ja urbaanista kulttuurista.

Viidessä vuodessa brändistä on kasvanut Suomen johtava kotimainen miehille suunnattu luonnonkosmetiikkasarja, joka sisältää hius- ja partatuotteita shampoista partaöljyihin. Tuotteet valmistetaan huolellisesti valituista korkealaatuisista raaka-aineista yhteistyössä asiakkaiden kanssa: aito asiakaslähtöisyys korostuu esimerkiksi tuotteiden maanläheisessä tuoksumaailmassa, jossa on huomioitu käyttäjien toiveet.

Risu Brand on GROOMin oma tuotemerkki, jota kehitämme jatkossakin kunnioittamalla luonnonmukaisuutta, laatua, suomalaisuutta ja asiakaslähtöisyyttä. Sarja on suosittu myös GROOM Parturiliikkeissä, ja parturimme Sonja antaa omat vinkkinsä tuotteiden valintaan:

Baltic blue shampoo
Hoitavan teepuuöljyn ansiosta Baltic Blue -shampoo on erinomainen kuivalle ja kosteutusta vaativalle iholle ja karvalle. Kosteuttaa hellävaraisesti ihoa niin hiuspohjassa kuin parran alta, jolloin vältyt karvatupentulehduksen oireilta ja myös partaöljy pääsee imeytymään ja hoitamaan partakarvaa paremmin. Raikkaan ja virkistävän tuoksun kaveriksi sopii hyvin samasta Baltic Blue- sarjasta öljy kosteuttamaan partaa.

RISU BRAND Baltic Blue partaöljy

Ukko shampoo
Toimii parhaiten normaalille iholle ja karvalle. Hoitava Ukko-shampoo tekee ihosta ja parrasta raikkaan ja puhtaan kuivattamatta ihoa ja karvaa. Shampoossa on raikas ja mausteinen meripihkan tuoksu, jonka pystyt säilyttämään parrassa läpi päivän käyttämällä shampoon kaverina Ukko-partaöljyä tai Falun Red -partaöljyä, jossa vaikuttava tuoksu mustapippurin lisäksi setripuu!

Afternoon Orange shampoo
Afternoon Orange -shampoo sopii parhaiten herkästi rasvoittuvalle tai normaalille iholle. Hoitava shampoo puhdistaa iholta ylimääräisen talin suojaten karvaa, jolloin kasvojen alueella vältytään ikäviltä epäpuhtauksilta ja tulehduksilta. Pehmeän makea tuoksu pysyy hyvin yllä Afternoon Orange -partaöljyllä tai Raw White -partaöljyllä.
Risun shampoot ovat monikäyttöisiä tuotteita, jotka sopivat loistavasti myös parran pesuun! Lisäksi shampoot ovat sulfaattivapaita, joten ne sopivat myös herkälle iholle.

RISU BRAND kotimainen partaöljy

Risu Brand -partatuotteet on suunniteltu miehille, jotka viihtyvät omissa nahoissaan. Olitpa sitten urbaani herrasmies trimmatulla parralla tai metsurityyliin muhkean parrakas, Risun tuotteilla saat karvat ojennukseen.

Jätä kommentti