Miesten hiustyylit 2022

Miesten TOP 4 hiustyylit 2022

Parturimme kokosi vuoden 2022 TOP 4 trendikkäimmät miesten hiustyylit kätevästi yhden artikkelin alle. Jos tavoitteenasi on pysyä tyylikkäänä myös läpi vuoden 2022, kannattaa tämä lukaista läpi ennen seuraavaa parturikäyntiäsi.

Etätyöt on antanut hyvän tekosyyn kasvattaa hiuksia ja partaa. Tämä näkyy tulevan vuoden hiustrendeissä ja nyt viimeistään onkin aika kokeilla pidempää mallia. Valitettavasti pelkkä kasvatus ei vielä takaa vuoden 2022 muotitukkaa eli parturissa kannattaa silti käydä. Tulevan vuoden hiusmuotiin leikataan paljon rakennetta, pehmeitä linjoja ja tuodaan luonnollista tekstuuria esiin. Miltä siis uusi hiustyylisi voisi näyttää?

Tulevan vuoden hiustrendeissä painopiste on pidemmissä hiusmalleissa, mutta joka mitasta on löydettävissä tyylikäs versio. Viimeistelyssä keskitytään luonnollisen, mutta huolitellun tyylin luomiseen. Jos haaveissasi on uusi hiustyyli, suosittelemme varaamaan ajan Special -leikkaukseen. Special -leikkauksessa aikaa on varattu pidempään konsultaatioon, jotta voit suunnitella parturisi avustuksella juuri sinulle sopivan tyylin rauhassa. Saat myös tuote- ja muotoiluvinkit uuden hiustyylisi haltuunottoon.

1. Straight parting hiustyylit

Keskijakaus tekee paluun! Tämä yhdistetään pidempään linjaan ja viimeistellään keskivahvalla vahalla tai pastella. Tuote puolella tartutaan nyt myös luonnollisempaan. Vähemmän on enemmän! Jos suora keskijakaus tuo liikaa mieleen 90-lukua, kokeile aavistuksen sivulle laitettavaa mallia (keskimmäinen kuva). Latvat kammataan joko korvan taakse tai annetaan asettua luonnollisesti. Malli pysyy pitkään siistinä ja on kotona helppo ylläpitää.

2. Free bangs hiustyylit

Vuonna 2022 katukuvaa täydentää myös otsahiukset! Otsahiukset palaavat kaiken pituisina ja eri rakenteilla. Oli sinulla sitten kihara tai suora hius, tätä tyyliä voi käyttää kaikki. Varovasti voi lähteä tähän mukaan leikkaamalla muutamat suortuvat sivuille korostamaan kasvoja (kuva oikealla). Otsatukan saa pysymään koko päivän vahalla, muotoiluvoiteella tai rakennesuihkeella. Hyvin leikattu otsatukka ei vaadi paljon laittamista. Otsatukan voi yhdistää keskijakaukseen tai leikata kokonaan crop tyylisesti.

3. Modern Mullet hiustyylit

Myös niska jää pidemmäksi vuonna 2022. Vaikka ikoninen Mullet -mallin takatukka ei kolahda, niin tätä vaihtoehtoa kannattaa harkita! Pidemmät niskat haastaa perinteiset häivytykset ja tuo uutta kontrastia katukuvaan. Tämä malli syntyy parturin penkissä helposti ja etenkin, jos sinulla on kiharat tai laineikkaat hiukset pääsevät ne nyt oikeuksiinsa. Pidemmällä mallilla voi helposti vähän venyttää käyntiväliä ja silti näyttää hyvältä! Hiukset niskassa leikataan muotoon ja pitäisi asettua itsestään eli tuotteita ei välttämättä tarvita. Pyörteet niskassa personalisoi tätä tyyliä ja tuo kivaa vaihtelua.

4. Business Casual hiustyylit

Vaivattoman tyylikäs ja ajaton hiustyyli täydellistää jokaisen huolitellun mutta rennon miehen imagon. Business Casual – hiustyylissä yhdistyy klassinen, rento ja käytännönläheinen tyyli. Kulmakivenä hiustyylin luomiselle on pidempi, hyvin leikattu frisööri, joka muotoillaan taaksepäin suuntautuneesti tai sivujakaukselle. Vahingossa vanhasta mallista venähtänyt tukka ei välitä samaa fiilistä kuin hyvin leikattu miesten pidempi hiusmalli, joten parturia ei kannata skipata.

Jos artikkelin seurauksena hukut vaihtoehtopaljouteen, ei hätää. Parturimme auttavat juuri sinulle sopivan tyylikkään hiustyylin valitsemisessa ja räätälöivät sen tarpeisiisi sopivaksi.

Tervetuloa parturiin!

AJANVARAUKSEEN

Näillä tuotteilla hiukset komeaksi myös vuonna 2022

Jätä kommentti