Miesten must have asusteet 2019

Blogi

Muotibloggaaja Niklas Sundholm on parturiasiakkaamme ja on aiemmin kirjoittanut meille vuoden 2019 pukutrendeistä. Oletko kenties jo ehtinyt lukea blogikirjoituksen? Koska kesä on juhlan aikaa jakoi Niklas nyt kanssamme tulevan kesän kuumimmat asusteet juhlaan sekä arkeen.

Me kaikki tiedämme, että hyvin valitut asusteet voivat tehdä asukokonaisuudesta parhaimmillaan täydellisen paketin. Asusteen valinta näyttää, että olet käyttänyt aikaa pukeutumiseen ja asukokonaisuuden miettimiseen, etkä vain laittanut ensimmäistä asiaa päälle mikä sattui eteesi. Kerron 5 suosikki asustettani miehille, joita jokainen mies tarvitsee iästä tai elämäntyylistä huolimatta.

1. Reppu

Jokaisen miehen kuuluisi omistaa ainakin yksi reppu, jota voit käyttää niin läppärin, papereiden tai päivittäisten tavaroiden kantamiseen. Nykypäivänä muodikkaimmat miehet käyttää nahkareppua, mikä sopii erinomaisesti formaalimpaan asukokonaisuuteen. Reppua ostaessa tärkeimmät ominaisuudet ovat mukavuus sekä neutraali väri.

Muista! Klassinen musta reppu on aina hyvä valinta.

2. Puvun asusteet

Hyvin istuvat puvut ovat tämän hetken isoimpia trendejä miehillä, mutta asusteilla erotut joukosta paremmin ja pääset tuomaan persoonallisuuttasi esiin rohkeilla valinnoilla. Nykypäivänä ei riitä enään pelkkä klassinen tyyli ilman mitään lisäyksiä. Asusteita löytyy nykyään moneen makuun, kravateista värikkäisiin taskuliinoihin. Nykypäivänä trendikkäimmät lisäävät takin kaulukseen lapelli-pinssin koristamaan puvuntakkia.

Kesän juhlatilaisuudet lähestyy kovaa vauhtia ja asusteet kannattaa valita aina tilaisuuden mukaan. Kesäjuhliin suosittelen pirteämpää taskuliinaa ja kravattia, joka sopii puvun väriin. Arkikäyttöön rennommin ilman kravattia ja sopivan formaali taskuliina antamaan kontrastia asukokonaisuuteen.

3. Rannekello

Yksi asia on varma. Rannekellot eivät mene ikinä muodista! Rannekello mikä sinulla on kädessäsi, kertoo paljon elämäntyylistäsi. Kannattaa ottaa huomioon kelloa valitessa pari seikkaa. Puvun kanssa suosittelen kelloon yksinkertaista taulua sekä klassista nahka-tai metalli rannekketta.

On kaksi erinlaista kellotrendiä miehille, mitkä ovat tällä hetkellä muodissa. Ensimmäinen on käytännöllisempi ja hyvin simppelillä designillä varusteltu kello ja toinen on klassinen arvokello hopeasta tai kullasta.

4. Käsikorut

Käsikorut ovat olleet miesten muodissa vuosikausia, mutta nykypäivänä niitä on alettu käyttämään niin puvuissa, kuin arkityylissäkin. Puvun kanssa suosittelen käyttämään värillisiä puisia helmiä tai jotain luxus fiilistä tuovaa metallista korua. Casualimpaan tyyliin sopii erityisesti merihenkiset nahkakorut tai trendikkäät nahkaiset korut.

5. Aurinkolasit

Olet aurinkolaseja käyttävä mies tai et, niin aurinkolaisella on tärkeä tehtävä suojata silmiä auringon tuomalta UV-säteilyltä. Tyylillisesti myös yksi parhaita asusteita mitä voit ostaa itsellesi. Aurinkolasit kehystää kasvot, joten muista valita itsellesi sopivat kehykset, jotka imartelee kasvojasi. Aurinkolasit auttaa myös pitämään silmienympäryksen nuorekkaana ja suojaamaan tulevilta rypyiltä 😉

Tällä hetkellä trendikkäimmät aurinkolasit miehille ovat klassiset merkit kuten Ray-Ban tai Italialainen Persol. Näiltä merkeiltä löytyy erinomainen valikoima kaikenlaisia malleja niin katu-tyyliin kuin puvun kanssa.

Tässä oma suosikkini:

Ray-Ban Round Metal Classic

Hattu on yksi tämän kesän trendikkäimmistä asusteista!

Tällä astut varmasti mukavuusalueen ulkopuolelle, mutta jos päädyt laittamaan hatun, niin olet varmasti cool. Pidit sitten tavallista Baseball capia tai lierihattua, niin hattu on aina erinomainen viimeistely tyyliisi.

Hattu t-paidan kanssa on upea yhdistelmä samalla rentoutta ja tyylikkyyttä. Tämän asun kanssa erotut varmasti joukosta ja saat tyyliisi särmää. Suosittelen kokeilemaan!

 

Hyvää kesää!

Jätä kommentti