Paras shampoo parralle!

Suomalainen Risu-shampoo niittää mainetta ulkomailla 💚

Paras shampoo parralle – Risu Afternoon Orange! Amerikkalainen Men’s Journal -julkaisu on listannut vuoden 2022 parhaat partashampoot – ja iloksemme myös meidän Risu löytyy listalta. Ja vau, millaisen tuotearvion saimmekaan!  ”Just when we thought beards could not get any softer, along came the Risu Afternoon Orange Beard Shampoo.”

Risun Afternoon Orange shampoo on yksi listauksen hellävaraisimmista shampoista. Toisin kuin tavalliset shampoot, tämä sulfaatiton ja ympäristöystävällinen, öljypohjainen shampoo vaahtoaa miedosti ja pesee hellävaraisesti poistamatta  iholta ja parralta niiden luonnollisia rasvoja. Raikas ja piristävä tuoksu on peräisin luonnollisista ainesosista, kuten sitruunasta, rosmariinista ja bergamotista.”

Kyllä, olemme samaa mieltä, meiltä löytyy paras shampoo parralle, ja sama pullo sopii myös hiustenpesuun! Käy lukaisemassa alkuperäinen Men’s Journal julkaisu ’32 best beard shampoos and washes in 2022’. Risun sivuilla kerromme myös tarkemmin shampoon kehitysprosessista.

#risubrand #finnishyourstyle

Tuotekuva Risu Afternoon Orange shampoo

 

Risu Brand - kotimaista luonnonkosmetiikkaa

Jätä kommentti