Pomade – Parturin vinkit pomaden käyttöön

Blogi

Näin käytät pomadea kuten ammattilainen

Pomade on hiusten muotoiluun käytettävä muotoiluvoide, joka antaa hiuksiin pitoa ja pomadesta riippuen myös rakennetta ja kiiltoa. Verrattuna esimerkiksi hiusgeeliin, joka jähmettyy kovaksi kuivuessaan, pomade antaa hiuksille joustavan ja muotoiltavan pidon. Omalle hiustyylille ja toivottuun lopputulokseen sopivaa pomadea valittaessa kannattaa ottaa huomion, onko tuote vesi- vai rasvaliukoinen, ja millaista pitoa ja kiiltoa hiuksiin haluaa.

Italialaiselta Solomon’s  sarjalta löytyy neljä erilaista pomadea – ja nämä nousivat nopeasti sekä GROOM partureiden että asiakkaidemmekin suosikeiksi. Solomon’s Pomadet ovat vesiliukoisia, joten peseytyvät helposti pois eivätkä jätä tuotejäämiä. Merkiltä löytyy kaksi mattapomadea ja kaksi kiiltävää pomadea: Ambler ja Cutler antaa mattaviimeistelyn ja Link-Boy sekä Lighthouse Keeper takaavat tyylikkään kiillon, mutta ilman pelkoa liian kiiltävästä lopputuloksesta.

Parturimme Olli GROOM Aurasta jakaa sisäpiirin vinkit Solomon’s pomaden valintaan ja käyttöön – lue ja muotoile hiuksesi kuin ammattilainen!

Vinkit pomaden käyttöön:

  1. Föönaa hiukset tai anna kuivua luonnollisesti
  2. Ota pieni määrä pomadea ja lämmitä se notkeaksi sormien välissä
  3. Levitä hiuksiin ja muotoile kammalla

Vinkit pomaden käyttöön❗️Parturi vinkkaa:  föönatessa Solomon’s mattapomadet vaan paranee entisestään! Jos toiveena on luonnollinen look, niin muotoilun jälkeen vahaa voi vielä föönata, jolloin se levittyy hiukseen vielä entistäkin paremmin, ja tuo ilmavuutta mutta ei millään tavalla pidon kustannuksella.

Kiiltävä pomade sopii etenkin klassisiin hiusmalleihin, mutta jos toiveena on luonnollisempi lopputulos, niin kokeile levittää tuotetta pyyhekuivaan tukkaan.

Tuotepakkaukset huokuvat italialaista laatua ja metallipurkit ovat varmasti kylppärin tyylikkäimmät. Myös tuotteiden tuoksut ovat Solomonin tyyliin viimeiseen asti hiottu – pomadeissa on raikas, mutta ei liian voimakas tuoksu, ja ne tarjoavat varmasti piristävää vaihtelua!

Solomon’s pomadet löydät GROOM Parturit liikkeistä ja verkkokaupasta!

AMBLER Matte Pomade

Ambler antaa tyylikkään himmeän mattaviimeistelyn joustavalla, keskivahvalla pidolla. Kaikille hiustyypeille sopiva pomade levittyy helposti ja jättää hiukset miellyttävän pehmeiksi ja luonnollisen näköisiksi.

Mun kokemukset tästä tuotteesta on erittäin positiiviset ja samaa olen kuullut myös muilta partureilta. Ei mennyt kauaa, että ensimmäinen erä oli myyty loppuun.

Pomaden käyttö on todella helppoa, sillä se on koostumukseltaan erittäin kuohkeaa. Kun tuotetta ottaa käsiinsä, niin se ns. hapettuu voimakkaasti eli ei vaadi paljon lämmittämistä, jotta sen saa hyvin levittymään käsiin ja hiuksiin. Tuote jättää kivan tuntuman hiuksiin ja pysyy pehmeänä koko päivän.

CUTLER Hair Cream Pomade

Voidemainen Cutler Pomade antaa hiuksiin mattaisen lopputuloksen vahvalla pidolla. Erinomainen etenkin ohuemmille hiuksille, joihin halutaan voluumia, luonnollinen viimeistely ja vahva pito. Loistotuote myös paksulle ja kiharalle tukalle antamaan muotoa ja erottelevuutta.

Cutler luo kivasti tekstuuria ja antaa pidon, joka varsinkin tällaisessa pohjoismaalaisessa hiuksessa toimii todella hyvin eli ei tee hiuksista liian raskaan tuntuisia. Voidemaisen koostumuksensa ansiosta todella miellyttävä levittää, ja Ambler-pomaden tapaan hapettuu hyvin eli tuote on helppo levittää hiuksiin eikä sitä tule helposti laitettua liikaa tiettyyn kohtaan hiuksia.

LINK-BOY Medium Hold Shine Pomade

Link-Boy antaa hiuksiin tekstuuria ja hallittavuutta jättäen ne kuitenkin pehmeiksi ja helposti uudelleen muotoiltaviksi. Pomade antaa keskivahvan pidon ja jättää hiuksiin tyylikkään kiillon.

Yhtään enempää liiottelematta sanoisin, että tässä on yksi parhaimmista vesipohjaisista pomadeista, mitä meiltä hyllystä löytyy! Pomade on notkean koostumuksensa ansiosta todella helppo levittää ja jättää – nimestään huolimatta – luonnollisen lopputuloksen. Monet tuntuvat nykyään ”pelkäävän” kiiltoa tuovia vahoja ja pomadeja, mutta tästä tulee todella luonnollisen näköinen.

Pomade toimii hyvin myös lyhyempään hiukseen. Paras ominaisuus tässä on ehdottomasti se, että mun kokemusten mukaan mikään vesipohjainen pomade ei ole tuonut samalla tavalla rakennetta, muotoiltavuutta ja tekstuuria mitä tämä eli aika harvinainen pomade sanoisin.

LIGHTHOUSE KEEPER Heavy Hold Shine Pomade

Lighthouse Keeper takaa upean kiillon voimakkaalla pidolla, jotta hurjimmatkin hiustyylit pysyvät ojennuksessa koko päivän.

Tämän kanssa pääsee aika helpolla myös, koska Lighthouse Keeper on pitkästi samanlainen kuin Link-Boy, mutta kaikki ominaisuudet nostettu askeleen ylöspäin. Levittyy kivasti, mutta huomattavasti vahvempi pito mitä sarjan muissa vahoissa. Tämäkään shine pomade ei tee ”wet-lookia”, vaan antaa klassisen tyylikkään kiillon, joten sopii etenkin juhlalookkeihin tai kun halutaan, että tyyli pysyy koko päivän.

Solomon's Pomadet

Jätä kommentti