Alan Beak kouluttamassa GROOM Partureita

GROOM Parturit monitaituri Alan Beakin opeissa

Maaliskuu lähti vauhdikkaasti käyntiin kun brittiläinen Alan Beak saapui Helsinkiin kouluttamaan yksinoikeudella GROOM Partureita. Meillä on GROOMilla muodostunut tavaksi tuoda vuosittain ulkomaalainen parturistara innostamaan meidän jengiä ja wau miten se onnistui myös tänäkin vuonna!

Alan Beak on globaalisti alalla tunnustettu parturimestari 17 vuoden kokemuksella! Hän on erikoistunut nykyaikaisten ja klassisen parturoinnin tekniikoihin. Uransa aikana monitaituri on leikannut useiden nimekkäiden miesten hiuksia mukaan lukien Liam Payne, Sergio Aguero ja Steven Bartlett.

Viikonloppu käyntiin klassisella parturoinnilla

Viikonloppu lähti käyntiin Alanin demo koulutuksella. Hän kertoi aluksi omasta urastaan hiusalalla ja avasi ideologiaansa. Saimme tämän jälkeen nähdä kaksi hyvin trendikästä pidempää hiusmallia sekä yhden partatyön.

Kiitos malleille Erikille ja Samille, kun lähditte avoimin mielin mukaan meidän koulutustapahtumaan!

Sunnuntaina workshop GROOM Rockissa

Sunnuntaina neljä GROOM Parturia pääsivät hyödyntämään Alanin osaamista workshop koulutuksen muodossa. Koulutuksessa kaikilla partureilla oli omat hiusmallit, joille he saivat taikoa haluamansa hiusmallin Alanin ohjauksella. Tämän lisäksi franchising yrittäjämme Olli pääsi Alanin penkkiin. Mikä kokemus! Alanin koulutustyyliä kehuttiin käytännönläheiseksi, jonka ansiosta fiilis koulutuksen aikana pysyi rentona.

Koulutusten jälkeen oli aika heittää vapaalle! Alan lähti muutaman parturin kanssa saunomaan Löylyn upeisiin maisemiin ja sai kokea avantouinnin virkeyden ensimmäistä kertaa elämässään. Kaiken kaikkiaan meillä oli ikimuistoinen viikonloppu täynnä uusia oppeja, joiden ansiosta GROOMilla startataan kevät energisenä ja inspiroituneena!

Thank you Alan!

Jätä kommentti