GROOM Garage

GROOM Garage

Eerikinkatu 33, 00180 Helsinki

045 1422 460

Aukioloajat

Ma – Pe 9.00 – 20.00
La 10.00 – 17.00

Ajanvaraustilanne


  • ke 26.1.

  • to 27.1.

  • pe 28.1.

  • la 29.1.

  • su 30.1.
Varaa aika

Barbers & Beer – GROOM #8 since 2013 reborn 2021

Joillekin ennestään tuttu moottoriurheilu -henkinen GROOM PitStop remontoitiin ja avattiin uudelleen entistä komeampana!

Barbers & Beer – Miltä kuulostaa kunnon man cave, jonne vetäytyä rentoutumaan ja rassailemaan työpäivän jälkeen? Nahkaiset Chesterfield-nojatuolit, baaritiski ja jääkaapillinen virkistävää palautusjuomaa? Say no more! – Olemme kuulleet toiveenne, ja uusi miesluolien miesluola GROOM Garage on täällä!

GROOM Garagesta löydät kaikki parturipalvelut hiustenleikkauksesta parranmuotoiluun ja parranajoon. Liikkeestämme löydät myös luonnollisesti laadukkaat miesten tuotesarjat mm. Pomp&Co., Pusher, Risu Brand ja Reuzel.

Garage sijoittuu lähelle muitakin Kampissa sijaitsevia GROOM liikkeitämme. Osa onkin kysellyt miksi GROOM liikkeet ovat niin lähekkäin tosiaan? Ajatuksemme on alusta lähtien ollut tarjota laadukkaita parturipalveluita nopeasti ja helposti, ja osaksi tästäkin syystä liikkeemme ovat lähekkäin tosiaan. Näemme kaikkien liikkeiden varaustilanteen netistä ja siksi pystymme tarjoamaan lähes päivittäin nopeasti ja helposti ajan jostain liikkeestämme ilman ajanvarausta saapuville asiakkaillemme. Toki kaikkiin liikkeisiin onnistut myös varaamaan ajan kätevästi netistä tai soittamalla juuri sinulle sopivan ajan.

Maksutapoina liikkeissämme toimii korttimaksut, MobilePay sekä ennakkoon ostettu sarjakortti tai lahjakortti.

AJANVARAUKSEEN

Tervetuloa parturiin!

Seuraa liikkeen menoa Instagramista @groomgaragehki

Tässä parturissa teitä palvelevat