GROOM Classic

GROOM Classic

Kalevankatu 46, 00180 Helsinki

045 132 6469

Aukioloajat

Ma – Pe 9.00 – 20.00
La 10.00 – 17.00

Ajanvaraustilanne


  • ma 20.9.

  • ti 21.9.

  • ke 22.9.

  • to 23.9.

  • pe 24.9.
Varaa aika

Parturi Kampissa – GROOM #1 since 2005

GROOM Classic palvelee miehiä Helsingin keskustassa Kalevankadulla. Tästä paikasta alkoi vuonna 2005 GROOMin tarina. Kuten moni muukin suuri asia, tämäkin lähti vahingosta. Paikassa oli toiminut yhtäjaksoisesti parturiliike yli 35 vuotta. Paikka on sisustettu klassiseksi parturiksi pienillä GROOM mausteilla 🙂 Paikan rauhallinen meno saa sinut irtautumaan arjen kiireistäsi.

Parturiliikkeestämme löydät kaikki parturipalvelut hiustenleikkauksesta parranmuotoiluun ja parranajoon. Liikkeestämme löydät myös luonnollisesti laadukkaat miesten tuotesarjat mm. Pomp&Co., Pusher, Risu Brand ja Reuzel.

Classic sijoittuu lähelle muitakin Kampissa sijaitsevia GROOM liikkeitämme. Osa onkin kysellyt miksi GROOM liikkeet ovat niin lähekkäin tosiaan? Ajatuksemme on alusta lähtien ollut tarjota laadukkaita parturipalveluita nopeasti ja helposti, ja osaksi tästäkin syystä liikkeemme ovat lähekkäin tosiaan. Näemme kaikkien liikkeiden varaustilanteen netistä ja siksi pystymme tarjoamaan lähes päivittäin nopeasti ja helposti ajan jostain liikkeestämme ilman ajanvarausta saapuville asiakkaillemme. Toki kaikkiin liikkeisiin onnistut myös varaamaan ajan kätevästi netistä tai soittamalla juuri sinulle sopivan ajan.

Maksutapoina liikkeissämme toimii korttimaksut, MobilePay sekä ennakkoon ostettu sarjakortti tai lahjakortti.

AJANVARAUKSEEN

Tervetuloa parturiin!

Seuraa liikkeen menoa Instagramista @groomclassic

Tässä parturissa teitä palvelevat