GROOM Extreme

GROOM Extreme

Kalevankatu 25, 00100 Helsinki

045 343 8425

Aukioloajat

Ma – Pe 9.00 – 20.00
La 10.00 – 17.00

Ajanvaraustilanne


  • pe 24.3.

  • la 25.3.

  • su 26.3.

  • ma 27.3.

  • ti 28.3.
Varaa aika

Parturi Kamppi – GROOM Extreme

Parturi Helsingin Kampissa GROOM Extreme toivottaa kaikki miehet tervetulleiksi parturinpenkkiin. Noin vuoden verran rokattuamme tulimme taas siihen tulokseen, että se mitä Helsinki kaipaa on parturia johon kaikki Extreme-lajeja harrastavat ja fanittavat voisivat tulla tuunaamaan tukkaansa. Löysimme yhteistyökumppaniksi RipCurlin joka piti huolen, että saimme liikkeeseen mukavan rennon “Bali keskellä Helsinkiä” atmosfäärin.

Parturiliikkeestämme löydät kaikki parturipalvelut hiustenleikkauksesta parranmuotoiluun ja parranajoon. Liikkeestämme löydät myös luonnollisesti laadukkaat miesten tuotesarjat mm. Pomp&Co., Pusher, Risu Brand ja Reuzel.

Extreme sijoittuu lähelle muitakin Kampissa sijaitsevia GROOM liikkeitämme. Osa onkin kysellyt miksi GROOM liikkeet ovat niin lähekkäin tosiaan? Ajatuksemme on alusta lähtien ollut tarjota laadukkaita parturipalveluita nopeasti ja helposti, ja osaksi tästäkin syystä liikkeemme ovat lähekkäin tosiaan. Näemme kaikkien liikkeiden varaustilanteen netistä ja siksi pystymme tarjoamaan lähes päivittäin nopeasti ja helposti ajan jostain liikkeestämme ilman ajanvarausta saapuville asiakkaillemme. Toki kaikkiin liikkeisiin onnistut myös varaamaan ajan kätevästi netistä tai soittamalla juuri sinulle sopivan ajan.

Maksutapoina liikkeissämme toimii korttimaksut, MobilePay sekä ennakkoon ostettu sarjakortti tai lahjakortti.

Varaa haluamasi aika netistä tai piipahda parturiin ilman ajanvarausta!

VARAA AIKA

GROOM Extreme – Kamppi Helsinki

Kalevankatu 25,
00100 Helsinki
Puh. 045 343 8425

Seuraa liikkeen menoa Instagramista @groomextreme

GROOM #3 since 2010

Tässä parturissa teitä palvelevat