GROOM Rock

GROOM Rock

Ruoholahdenkatu 2, 00180 Helsinki

045 261 3380

Aukioloajat

Ma – Pe 9.00 – 20.00
La 10.00 – 17.00

Ajanvaraustilanne


  • ma 20.9.

  • ti 21.9.

  • ke 22.9.

  • to 23.9.

  • pe 24.9.
Varaa aika

Parturi Kamppi – GROOM #2 since 2009

Pari vuotta viilattuamme ja harjoiteltuamme tulimme siihen tulokseen, että Helsinki tarvitsee Rock parturin! Paikka löytyi musiikkiliikkeiden lähistöltä ja klassikkoravintola Kantiksen (Kanta Krouvi) seinänaapurista. No, pari vuotta meni niin ensin lähti musaliikkeet ja sitten lopetti Kantiskin 😀 Nähtävästi monta staraa samoilla nurkilla oli liikaa. 😉 Tässä Rock henkisessä parturissa meno on välillä vauhdikasta. Rokki soi ja tukka lyhenee! ROCK!

Parturiliikkeestämme löydät kaikki parturipalvelut hiustenleikkauksesta parranmuotoiluun ja parranajoon. Liikkeestämme löydät myös luonnollisesti laadukkaat miesten tuotesarjat mm. Pomp&Co., Pusher, Risu Brand ja Reuzel.

Rock sijoittuu lähelle muitakin Kampissa sijaitsevia GROOM liikkeitämme. Osa onkin kysellyt miksi GROOM liikkeet ovat niin lähekkäin tosiaan? Ajatuksemme on alusta lähtien ollut tarjota laadukkaita parturipalveluita nopeasti ja helposti, ja osaksi tästäkin syystä liikkeemme ovat lähekkäin tosiaan. Näemme kaikkien liikkeiden varaustilanteen netistä ja siksi pystymme tarjoamaan lähes päivittäin nopeasti ja helposti ajan jostain liikkeestämme ilman ajanvarausta saapuville asiakkaillemme. Toki kaikkiin liikkeisiin onnistut myös varaamaan ajan kätevästi netistä tai soittamalla juuri sinulle sopivan ajan.

Maksutapoina liikkeissämme toimii korttimaksut, MobilePay sekä ennakkoon ostettu sarjakortti tai lahjakortti.

AJANVARAUKSEEN

Tervetuloa parturiin!

Seuraa liikkeen menoa Instagramista @groomrokkarit

Tässä parturissa teitä palvelevat