Ene

Ene Parturi

Löydät minut täältä

Minut tekee iloiseksi?
Minut tekee iloiseksi matkustaminen, erilaiset ja mielenkiintoiset ihmiset, urheilu. Iloitsen myös lasteni puolesta ja heidän menestyksestä. Erityisen iloiseksi tekee minut lapsenlapseni ❤
Vahvuuteni?
Vahvuudekseni näen tässä ammatissa kokemukseni yli kahdenkymmenen vuoden jälkeen. Leikkauksissa vahvuuksiani on klassiset hiusmallit. Myös amerikkalaiset parranajot koen vahvuudekseni.
Suosikkituotteeni?
Suosikki tuotteitani tällä hetkellä ovat muotoilussa Pomp&Co suolasuihke sekä Solomons beardin grooming spray. Näillä saa hiuksiin napakan pidon ja selkeästi rakennetta. Viimeistelyssä käytän toki joka hiukselle sen vaatiman tuotteen mutta melko satavarma ja suosikki tuotteitani on Reuzelin Gray matta pomade. Levittyy hyvin ja pehmeä koostumus mutta pitää hiuksen kun hiuksen koko päivän muodossaan. Toinen kevyempi pidoltaan oleva vaha mutta aivan ihana tuote on Pusherin O.D wax.
Parasta parturin työssä?
Parasta parturin työssä on erilaiset ihmiset ja hiukset. Sosiaalisuus ja se, että käden jäljen näkee heti. Kaikkein parasta on se palaute asiakkaalta, tyytyväinen ja iloinen lopputulokseen. Haluaa tulla takaisin 😊
Miksi GROOM?
GROOM siksi, että työkaverit ovat mahtavia, kannustavia ja taitavia. Pidän GROOMin konseptista ja etenemis mahdollisuuksista.
Puhun kieliä
FIN, ENG, EST

Millainen oli parturikokemuksesi?