Ilkka

Ilkka Parturi

Löydät minut täältä

Minut tekee iloiseksi?
Minut tekee iloiseksi tuttujen asikkaiden näkeminen ja uusien asiakkaiden tarinoiden kuuleminen. Leikkaaminen on rentouttavaa ja iloiseksi tekee haastavuudesta huolimatta onnistuneet leikkaukset. Vapaa-ajalla iloiseksi tekee kaverit, eläimet ja pleikkari.
Vahvuuteni?
Lyhyet mallit, feidit ja parran trimmailu kuuluu mun vahvuuksiin. Suurin vahvuuteni on kuitenkin asiakastyytyväisyys, kuuntelu ja toiveiden ymmärtäminen.
Suosikkituotteeni?
Reuzelin Grooming Tonicia tulee usein laitettua ennen föönausta. Pusherilta tykkään Dirt -savivahasta ja kiharaan tukkaan tykkään heittää Converge -muotoiluvoidetta. Solomonin Ambler on kanssa kova mattapomade.
Parasta parturin työssä?
Kyllä ne feidit ja parrat on omaa suosikkipuuhaa 100%. Liikaa itseäni en halua toistaa, mutta tyytyväinen asiakas ja uudet tarinat on mulle tärkeitä.
Miksi GROOM?
Mut otettiin tänne avosylin vastaan tullessani hakemaan työharjoittelupaikkaa, kun olin vielä koulussa. Morossa on hyvä, cozy meininki ja täällä arvostetaan niitä asioita, mitä itse parturina arvostan. Jatkuvasti pääsee kattaviin koulutuksiin ja pääsee kehittämään itseään. Kova setti!
Puhun kieliä
FIN, ENG

Millainen oli parturikokemuksesi?