Marianna A.

Marianna A. Parturi/Franchising yrittäjä

Löydät minut täältä

GROOM
Rysä

Minut tekee iloiseksi?
Raha(kenetpä ei) XD, Lemmikit, Harrastukset, Hyvä juttuseura
Vahvuuteni?
Partojen muotoilu oli parrat sitten pitkää tai pätkää. Kaikki toimiii :D Parasta on kun saa tehdä kodittoman näköisestä hamsterinposki risuparrasta tyylikkään ja slimmin. Hiuksissa pidän eniten häivytetyistä sivuista ja niskasta sekä päältä lyhyistä ja rikotuista hiusmalleista. Myös mökkiröllien hiusten muokkaaminen uuteen uskoon ovat mieleeni. Luonnistuu minulta muutkin hiusmallit, en sentään ole yhden tempun poni :D
Suosikkituotteeni?
Pidän monista mutta useiten käyttämiäni ovat; Reuzelin Grooming Spray Tonic helppo ja nopea, sopii moneen hiukseen ja saa luonnollista pitoa sekä ilmettä. Solomon’s Beardin Octopus Beard Balm saa hoitavuutta ja pientä pitoa partaan ei sojota yksittäiset hajakarvat niin helposti.
Parasta parturin työssä?
Pääsee leikkaamaan tukkaa ja muotoilemaan partaa, helpottamaan ihmisten arkea tekemällä hiuksista sekä parrasta helppokäyttöiset ja toimivat, ilman että niitä tarvitsee liimata liisterillä pysyäkseen aloillaan.
Miksi GROOM?
Rento meininki, mahtavia asiakkaita, kivat työkaverit joiden johdosta olen viihtyny jo noin 5vuotta GROOMilla. Vaikka olemme ketju, en koe olevani pelkkä massatyöntekijä vaan saan olla oma pöhkö itseni ja keskittyä tekemään työtä josta todella pidän.
Puhun kieliä
FIN: äidinkielenäni ENG: I serve you very well with english SWE: Jag förstår svenska bettre än jag tala själv DE: Ich kann also ein bischen deutsch sprechen

Millainen oli parturikokemuksesi?