Hae harjoittelijaksi

Harjoittelupaikka GROOMissa – hae nyt!

Hei sinä hiusalan 2. tai 3. vuoden opiskelija, oletko harjoittelupaikkaa vailla? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan parturoimaan GROOMin huippujengiin! Ota rohkeasti yhteyttä!

Liikkeissämme pääset parhaille näköalapaikoille näkemään parturoinnin arkea ja pääset heti hyvään vauhtiin uudella urallasi. Jos sinulla on asenne kohdillaan, olet innokas oppimaan ja parturointi on intohimosi,  lähetä hakemuksesi rekry@groom.fi.

Tsekkaa meidän menoa somesta @groomparturit

GROOM Parturit on miesten hiuksiin ja partoihin erikoistunut parturiketju. Tarjoamme kaikki miesten parturipalvelut nopeasti, helposti ja ammattitaidolla ja olemme toimineet jo vuodesta 2005 lähtien. GROOM -jengissä työskentelee noin 80 huipputyyppiä ja liikkeitä on tällä hetkellä 24 – Helsingissä, Vantaalla, Lohjalla, Järvenpäässä, Turussa, Hämeenlinnassa, Espoossa, Kauniaisissa ja Tampereella. Meillä on laaja valikoima alan huipputuotteita tunnetuilta brändeiltä, joita jälleenmyymme parturiliikkeissämme sekä verkkokauppamme kautta koko Suomeen. Toimistomme sijaitsee Kalevankadulla.

Takaisin työpaikkalistaukseen