Hae harjoittelijaksi

Harjoittelupaikka GROOMissa – hae nyt!

Hei sinä hiusalan opiskelija, oletko harjoittelupaikkaa vailla? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan parturoimaan GROOMin huippujengiin! Ota rohkeasti yhteyttä!

Liikkeissämme pääset parhaille näköalapaikoille näkemään parturoinnin arkea ja pääset heti hyvään vauhtiin uudella urallasi. Jos sinulla on asenne kohdillaan, olet innokas oppimaan ja parturointi on intohimosi, kerro lisää itsestäsi rekry@groom.fi tai laita viestiä suoraan Ninalle +358 45 691 9899

Harjoittelu GROOMissa pitää sisällään mm.

  • Asiakaspalvelua ja liikkeessä avustamista
  • Partureiden töiden seuraamista ja havainnointia
  • GROOM Way koulutuksiin osallistumista
  • Parturinäyttöjen suorittamista
  • Parturitöiden harjoittelua tutuille/GROOMin koulutusmalleille
  • Mikäli tasosi on riittävällä tasolla, myös asiakkaiden parturoimista opiskelijahinnalla

Tsekkaa meidän menoa somesta @groomparturit

GROOM Parturit on miesten hiuksiin ja partoihin erikoistunut parturiketju. Tarjoamme kaikki miesten parturipalvelut nopeasti, helposti ja ammattitaidolla ja olemme toimineet jo vuodesta 2005 lähtien. GROOM -jengissä työskentelee noin 100 huipputyyppiä ja liikkeemme sijaitsee Pääkaupunkiseudulla, Lohjalla, Järvenpäässä, Turussa, Hämeenlinnassa ja Tampereella. Meillä on laaja valikoima alan huipputuotteita tunnetuilta brändeiltä, joita jälleenmyymme parturiliikkeissämme sekä verkkokauppamme kautta koko Suomeen. Toimistomme sijaitsee Helsingissä, Kalevankadulla.

Takaisin työpaikkalistaukseen