The Bluebeards Revenge Cut-Throat Shaving Set – parranajosetti

Cut-Throat parranajosetti tarkkaakin tarkempaan ja miellyttävään parranajoon. Tyylikäs setti kätkee sisäänsä perinteisen märkäajon klassikot, joiden ansiosta parranajosta tulee ylellinen hemmotteluhetki.

Kaikki setin tuotteet ovat vegaanisia ja pakkaukset kierrätettäviä🌱

Huomioithan, että partaveitsen terät myydään erikseen.

Täydellinen lahjaidea miehelle!

74,90

Varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “The Bluebeards Revenge Cut-Throat Shaving Set – parranajosetti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

The Bluebeards Revenge Cut-Throat Shaving Set – parranajosetti

Cut-Throat Shaving Set – parranajosetti vie parranajokokemuksen uudelle tasolle. Täydellinen lahjaidea elämäsi miehelle tai itselle! Brittiläinen The Bluebeards Revenge on maailmanlaajuisesti tunnettu laadukkaista parranajotuotteistaan ja nyt kaikki klassisen parranajon peruselementit on koottu samaan tyylikkääseen pakettiin. Setin partavaahdossa ja aftershave balsamissa on raikas Madagaskarin vaniljan, setripuun ja patsulin tuoksu.

Cut-Throat parranajosetin sisältä löytyy seuraavat The Bluebeards Revenge klassikot:

  • Aloita ihon valmistelu lämpimällä parranajopyyhkeellä! Kostuta pyyhe kuumaan veteen ja purista enimmät vedet pois. Aseta pyyhe kasvoillesi noin 2 minuutiksi pehmittämään partakarvat ennen ajoa.
  • Jatka ihon valmistelua hoitavalla Pre Shave Oil -parranajoöljyllä. Öljy takaa pehmeämmän, sileämmän ja ihoa vähemmän ärsyttävän parranajon. Täydellinen tuote etenkin herkkäihoisille! Kesyttää kaikkein itsepäisimmätkin karvat ja vähentää kitkaa ihon ja terän välillä taaten miellyttävän parranajokokemuksen.
  • Levitä seuraavaksi Shaving Cream -partavaahto -joko suoraan purkista iholle tai pyöräytä sudin avulla kuohkea vaahdoke. Tuote on suunniteltu helpottamaan parranajoa ja samalla vähentämään parranajosta aiheutuvia ongelmia kuten ihon ärsytystä sekä poltteen tunnetta iholla. Vaahdon sisältämä kookosöljy kosteuttaa ja ravitsee ihoa.
  • Tiesitkö, että partasuti on itse asiassa avainasemassa koko parranajoprosessissa? Partavaahdon levittäminen Doubloon partasudilla sekä kuorii ihoa että nostaa partakarvat esiin, joka vähentää mm. sisäänpäin kasvavia karvoja.
  • Kun iho on valmisteltu ja partavaahto levitetty, astuu framille partaveitsi. Cut-throat on läheistä sukua vanhan ajan partaveitsille. Ainoa ero on terässä, joka on vaihdettava. Tästä syystä sinun ei tarvitse huolehtia stroppauksista ja teroituksista. Terät myydään erikseen ja ne tulee katkaista pituussuunnassa ennen veitseen asettamista.
  • Lopuksi ajon jälkeen iholle levitetään Post-Shave Balm -balsami, joka on kehitetty kosteuttamaan ja rauhoittamaan ihoa parranajon jälkeen. Koostumuksensa ansiosta balsami imeytyy nopeasti ja kosteuttaa sekä rauhoittaa ihoa pitkäkestoisesti taikapähkinän, aloe veran sekä kamomillan voimin.

Hyvä tietää🌱 Kaikki The Bluebeards Revengen, kuten myös tämänkin setin, tuotteet ovat vegaanisia ja pakkaukset kierrätettäviä. Lisäksi partavaahtoon ja aftershave balsamiin on saatavilla kätevät ja ekologiset täyttöpussit, joilla täytät purkit jopa kolme kertaa. 

Tutustu koko BBR valikoimaan ja löydä uudet suosikksi!