The Bluebeards Revenge Fade Brush – häivytysharja

The Bluebeards Revenge – Häivytysharja sopii erinomaisesti hennoille hiuksille! Vegaaninen harjas on todella pehmeä ja sopii myös hyvin hiusten muotoilun viimeistelyyn sekä trimmereiden putsaukseen. Todellinen monitoimiharja!

Partaharjan parrakkaalle miehelle löydät täältä.

14,90

Varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “The Bluebeards Revenge Fade Brush – häivytysharja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

 The Bluebeards Revenge Fade Brush – häivytysharja

Häivytysharja vegaanisella harjaksella, viimeisteltynä tyylikkäällä The Bluebears Revenge -logolla.

Ainoastaan tosimiehille tarkoitettu sarja! Tsekkaa kaikki The Bluebeards Revenge -tuotteet

Koko: 15 cm

The Bluebeards Revenge tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja tarvikkeita mm. parranajoon, viiksien ja parran hoitoon sekä muotoilu- ja hoitotuotteita hiuksille. Tuotesarjan tarina alkoi vuonna 2010 Englannissa ja suuren suosion saavuttamana tuotteita myydään nykyään jo yli 100 eri maassa.

Tuotesarja panostaa voimakkaasti ympäristöystävällisiin ratkaisuihin ja onkin luopunut monista turhista pakkausmateriaaleista, käyttää kierrätettyä muovia ja niissä tapauksissa, joissa muovittomuus on mahdollista, siihen tartutaan. Lisäksi nykyisin kaikki tuotteet ovat 100% vegaanisia. Tuotteet tunnistaa pääkallo logosta.

Sarjan ideologian mukaan jokaisen modernin miehen tulisi panostaa hiukan enemmän itseensä ja nauttia laadukkaista tuotteista joka päivä. Tämä Iso-Britannian lahja maailmalle tarjoaa kaiken mitä mies komeudenhoitoon tarvitsee – ammattitaidolla mutta aina pilke silmäkulmassa!

Tutustu sarjan tuotteisiin täältä.