Varrellinen partaharja (vegaaninen) – The Bluebeards Revenge

Iso, miehekäs parta tarvitsee kaltaisensa kuriin laittajan – ja tässä se on! Tukevan varren omaava harja sopii isompaankin käteen ja pitää partakarvat siistissä kunnossa. Ja mikä parasta, villisiat on jätetty metsään ilakoimaan ja harjakset korvattu synteettisellä vaihtoehdolla!

21,90

Varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Varrellinen partaharja (vegaaninen) – The Bluebeards Revenge”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Varrellinen partaharja (vegaaninen) – The Bluebeards Revenge

Varrellinen partaharja, viimeisteltynä tyylikkäällä The Bluebears Revenge -logolla Iso, miehekäs parta tarvitsee kaltaisensa kuriin laittajan – ja tässä se on! Harjan jäykät harjakset selvittävät tehokkaasti pörröisen parran ja poistavat samalla partaan kertyneen pölyn ja muun lian kuten kuivan ihosolukon ja ruoan tähteet. Harjatessa partaan myös siirtyy iholta luonnollisia öljyjä, mitkä edesauttavat luonnollisen kiiltävän parran aikaansaamista. Partaharjan valmistuksessa on luovuttu aidoista villisian karvoista ja harjakset korvattu synteettisellä vaihtoehdolla. Vegaaninen!

Harja soveltuu mainiosti myös hiusharjaksi.

Käyttö: harjaa parta läpi päivittäin. Pese harja säännöllisesti saippuavedellä. Kuivaa pyyhkeellä ylimääräinen vesi pois harjasta, ja jätä se ilmavasti kuivumaan harjakset alaspäin.

Koko: 21 cm

Tutustu myös muihin The Bluebeards Revengen tuotteisiin!