The Bluebeards Revenge Quiff Roller -puinen pyöröharja

Vastuullisesti tuotetusta pyökkipuusta valmistettu pyöröharja sopii täydellisesti kaveriksi föönaukseen kun haluat kestävän hiustyylin, joka ei lässähdä päivän mittaan.

100% vegaaninen.

18,90

Varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “The Bluebeards Revenge Quiff Roller -puinen pyöröharja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Pyöröharja Quiff Roller – The Bluebeards Revenge

Pyöröharja Quiff Roller – tämä puinen harja sopii täydellisesti kaveriksi föönaukseen kun haluat kestävän hiustyylin, joka ei lässähdä päivän mittaan.  Ota haltuun vaikeammatkin hiuslaadut tällä tyylikkäällä pyöröharjalla! Vastuullisesti tuotetusta FSC sertifioidusta pyökkipuusta valmistettu ergonominen pyöröharja sopii täydellisesti kaveriksi föönaukseen ja muotoiluun.

Ominaisuudet: Antistaattiset harjanpiikit ehkäisevät hiusten sähköisyyttä ja liukuvat hiusten läpi sujuvasti, pyöristetyt päät tuntuvat pehmeältä hiuspohjassa.

Puiseen varteen on kaiverrettu ikoninen pääkallo logo.

  • Vegaaninen
  • Eläinkokeeton
  • FSC sertifioitu
  • Kierrätettävä

Parturiammattilaisten suosima, suunniteltu ammattimaiseen hiustenmuotoiluun.

Käyttö: Pyöräytä hiuksia föönatessa kohottaen tyvestä ylöspäin parhaan rakenteen saamiseksi. Huuhtele harja säännöllisesti ja säilytä kuivassa paikassa käyttöjen välissä.

Raaka-aineet: Pyökkipuinen varsi, muoviset piikit.

Koko: 22cm x 3.5cm

Tsekkaa myös muut The Bluebeards Revenge -tuotteet!

The Bluebeards Revenge tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja tarvikkeita mm. parranajoon, viiksien ja parran hoitoon sekä muotoilu- ja hoitotuotteita hiuksille. Tuotesarjan tarina alkoi vuonna 2010 Englannissa ja suuren suosion saavuttamana tuotteita myydään nykyään jo yli 100 eri maassa.

Tuotesarja panostaa voimakkaasti ympäristöystävällisiin ratkaisuihin ja onkin luopunut monista turhista pakkausmateriaaleista, käyttää kierrätettyä muovia ja niissä tapauksissa, joissa muovittomuus on mahdollista, siihen tartutaan. Lisäksi nykyisin kaikki tuotteet ovat 100% vegaanisia. Tuotteet tunnistaa pääkallo logosta.

Sarjan ideologian mukaan jokaisen modernin miehen tulisi panostaa hiukan enemmän itseensä ja nauttia laadukkaista tuotteista joka päivä. Tämä Iso-Britannian lahja maailmalle tarjoaa kaiken mitä mies komeudenhoitoon tarvitsee – ammattitaidolla mutta aina pilke silmäkulmassa!