Tip Top Texture Hair Powder hiuspuuteri 20g

Tip Top hiuspuuteri antaa rakennetta ja volyymia hiuksille. Joustavaa pitoa, joka ei tunnu raskaalta tai latista hiuksia. Luonnollinen, mattainen lopputulos. Helppokäyttöinen.

Hajusteeton. Sopii kaikille hiustyypeille ja pituuksille.

13,20

Varastossa

Tarjous voimassa vain verkkokaupassa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tip Top Texture Hair Powder hiuspuuteri 20g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Tip Top Texture Hair Powder hiuspuuteri 20g

Tip Top Texture Hair Powder on hajusteeton hiuspuuteri, joka antaa rakennetta ja volyymia hiuksille. Joustavaa pitoa, joka ei tunnu raskaalta tai latista hiuksia. Luonnollinen, mattainen lopputulos. Helppokäyttöinen.

Partureiden kehittämä tuote tekee minkä lupaa! Sopii kaikille hiustyypeille ja pituuksille.

Käyttö: Ripottele pieni määrä puuteria kämmenille tai suoraan hiuksiin. Työstä hiuksiin sormenpäillä, kammalla tai harjalla ja muotoile haluamaasi tyyliin. Lisää tarvittaessa tai päivän mittaan.

Koko: 20g

Raaka-aineet: Silica, Glycerin, Mica, Propylheptyl Caprylate.

Katso muut hiuspuuterit täältä.

TIP TOP INDUSTRIES

Amerikkalaisia miesten tuotteita. Tip Top Industries tuotesarjan perustaja Dre Perales on parturi ja tatuointiartisti. Dre omistaa Tip Top parturiliikkeitä Etelä-Kaliforniassa. Nämä perinteiset amerikkalaistyyliset parturiliikkeet ovat erikoistuneet klassisiin miesten hiustenleikkauksiin old school -miljöössä. Dre omistaa myös Tip Top tatuointistudioita, jossa toteutetaan perinteistä amerikkalaista tatuointitaidetta.

Dre on kehittänyt Tip Top Pomadet yhdessä parturitiiminsä kanssa. Nämä laadukkaat tuotteet on kehittänyt alan ammattilaiset.

Tip Top Industries valmistaa myös taidetta, vaatteita ja asusteita, joissa näkyy Dre:n kädenjälki. Kaikki Tip Top pomadet ja grooming-tuotteet on valmistettu Amerikassa ja testattu toimiviksi parturiliikkeissä.