Uppercut Deluxe Styling Powder 20g hiuspuuteri

Tämä tekstuuria antava hiuspuuteri antaa uudelleen muotoiltavaa pitoa ja sopii erinomaisesti jokapäiväiseen käyttöön arjen kiireisiin. Jos haluat rakennetta, volyymia tai pitoa hiuksiisi ilman tavallisen vahan kanssa puuhastelua, tämä helppokäyttöinen tuote on sinulle!

Sopii kaikille hiustyypeille, etenkin lyhyissä – keskipitkissä hiustyyleissä. Erittäin toimiva ohuille ja hennoille hiuksille.

 

uppercut styling powder 20g

19,90

Varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Uppercut Deluxe Styling Powder 20g hiuspuuteri”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Uppercut Deluxe Styling Powder 20g hiuspuuteri

Uppercut Deluxe Styling Powder antaa tekstuuria ja rakennetta kaikille hiustyypeille ja pituuksille. Luonnollinen mattainen lopputulos.

Tämä volyymia antava puuteri on uudelleen muotoiltavissa ja sopii erinomaisesti jokapäiväiseen käyttöön arjen kiireisiin. Jos haluat rakennetta, volyymia tai pitoa hiuksiisi ilman tavallisen vahan kanssa puuhastelua, tämä helppokäyttöinen tuote on sinulle!

Pito: Joustavaa – lisää puuteria kun haluat enemmän pitoa

Lopputulos: Luonnollinen, muokattavissa

Tyylit: Moderneille hiustyyleille. Täydellinen crop-malleihin sekä sekaisiin quiff-tyyleihin.

Hiustyyppi: Sopii kaikille hiustyypeille, etenkin lyhyissä – keskipitkissä hiustyyleissä. Erittäin toimiva ohuille ja hennoille hiuksille.

Uppercut Deluxe on australialainen tuotesarja, jonka inspiraation lähteenä toimii 50-luvun klassisen ajattomat parturiliikkeet. Uppercut Deluxe panostaa tarkoin valittuihin raaka-aineisiin, joten lopputuloksena on laadukkaat tuotteet ilman turhaa hienostelua. Uppercutin valikoimasta löytyy pomadet jokaiseen tyyliin; vahvalla tai kevyemmällä pidolla, voimakkaalla kiillolla tai mattaisella lopputuloksella.

Katso muut sarjan tuotteet täältä.