Reuzel Green – Medium Hold Grease Pomade (113 g)

Katso tuotteen arviot

Reuzel Green pomadella saat helposti hallittavuutta ja kiiltoa hiuksiisi. Tuote on mehiläisvahapohjainen, eli öljypohjainen. Tuoksuna perinteisen pomaden ominaistuoksu; omenainen, ripauksella piparminttua.

Reuzel kouluttajamme vinkki: koska öljypohjaiset pomadet ovat vaikeasti poispestäviä, käytä vesiliukoista pomadea pohjalla (esim. Fiber tai Clay) ja öljypohjainen pomade ei tartu niin tiukasti hiukseen ja on siten helppo pestä pois.

22,90

Varastossa

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

1 arvio tuotteelle Reuzel Green – Medium Hold Grease Pomade (113 g)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Reuzel Green – Medium Hold Grease Pomade (113 g)

Reuzel Green pomade hiusvaha on legendaariseksi jo muodostuneen Hollantilaisen Schorem partureiden kehittämä pomade, jolla saat helposti hallittavuutta ja kiiltoa hiuksiisi. Tuoksuna perinteisen pomaden ominaistuoksu; omenainen, ripauksella piparminttua. Tuote on mehiläisvahapohjainen, ja suosittelemmekin käyttöön hyvää, syväpuhdistavaa shampoota.

Verrattuna Reuzel High Sheen Pomadeen (punainen) on tässä vahassa mielestämme hieman parempi tuki.

Käyttö: Levitä pomade kuivaan tai pyyhekuivaan hiukseen. Kuivassa hiuksessa pito on voimakkaampi. Hiero tuotetta käsiisi kunnes pomade lämpenee ja notkistuu. Vie hiuksiin ja muotoile joko käsin tai kamman kanssa haluamaasi muotoon.

Koko: 113 g

Muut tuotteet valmistajalta: Reuzel