Pusher O.D. WAX -hiusvaha (85g)

Katso tuotteen arviot

O.D. Wax -hiusvaha on Pusherin ensimmäinen tuote ja se marssitti lippulaivan lailla brändin kohti mainetta ja mammonaa. Hiusvaha voitti useita palkintoja uniikin koostumuksen ja vahapurkin ulkonäön ansiosta. Helposti levittyvä vaha antaa voimakkaan pidon luonnollisella kiillolla.

Tämä vaha on yksi GROOM Partureiden myydyimmistä hiusvahoista!

It´s the true grit of hardcore hair!

 

32,90

Varastossa

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

1 arvio tuotteelle Pusher O.D. WAX -hiusvaha (85g)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Pusher O.D. WAX -hiusvaha (85g)

Pusher klassikko, joka valloittaa miesten sydämiä vielä liki 20 vuotta ilmestymisensä jälkeen. O.D. Wax -hiusvaha on Pusherin ensimmäinen tuote ja se marssitti lippulaivan lailla brändin kohti mainetta ja mammonaa. Hiusvaha voitti useita palkintoja uniikin koostumuksen ja vahapurkin ulkonäön ansiosta.

Helposti levittyvä vaha muistuttaa koostumukseltaan erittäin joustavaa hiusvahaa, mutta antaa silti voimakkaan pidon ja upean luonnollisen kiillon.

Tiesitkö, että tuotteeseen on saatavilla ekologinen täyttöpakkaus? Säilytä alkuperäinen purkki ja osta jatkossa Refill-täyttöpakkauksia joko verkkokaupasta tai suoraan GROOM parturiliikkeestä. Sekä luonto että lompakko kiittää.

Käyttö: Levitä O.D vaha ensin hyvin käsiisi ja sen jälkeen kuivaan tai pyyhekuivaan hiukseen. Viimeistele käsin tai kammalla haluamallasi tyylillä.

hs_od

Koko: 85g

Raaka-aineet:Aqua, VP/VA Copolymer, PEG-75 Lanolin, Petrolatum, PPG-20 Methyl Glucose Ether, Beeswax, Hydrogenated Microcrystalline Wax, Cetearyl Ethylhexanoate/Isopropyl Myristate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Cetearyl Alcohol, Ozokerite, Copernicia Cerifera, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Carbomer, Aminomethyl Propanol.

Pusher tarina alkaa vuodesta 2003, kun O.D. -hiusvaha voitti useita palkintoja uniikista koostumuksestaan ja vahapurkin ulkonäön ansiosta. Puoli vuosikymmentä myöhemmin brändi laajeni uusilla tuotteilla ja vahoille kehiteltiin ekologiset ja pitkällä käytöllä rahaa säästävät täyttöpakkaukset.

Nykyään sarja koostuu laadukkaista hiusten muotoilutuotteista, kuten erilaisista hiusvahoista, rakennesuihkeesta ja hiuslakasta. Miehekkäät ja katu-uskottavat tuotteet ovat varmasti kylppärin tyylikkäimmät. Pusher-tuotteet valmistetaan rakkaassa naapurimaassamme Ruotsissa. Heja!

Pusherin vahva brändi erottuu muista. Omaperäiset tuotepakkaukset viestivät vahvasti käyttäjiensä elämäntyyliä ja arvoja; esimerkiksi hiuslakkapullo muistuttaa ulkoasultaan spraymaalipulloa ja matkakokoiset vahat on pakattu taskussa kätevästi mukana kulkevaan nuuskapurkkiin! Tuotemerkki puhuttelee miehiä, jotka haluavat erottua massasta ja joille tyyli on keino ilmasta itseään ja elämäntapaansa. Tuotesarja on suunnattu ensiluokkaista laatua arvostaville oman tiensä kulkijoille, jotka haluavat korostaa omaa persoonallista tyyliään.

Katso muut Pusher-tuotteet täältä.