Reuzel Fiber Pomade -kuitupomade (35g) matkakoko

Joustavaa pitoa ja luonnollisen, mattaisen lopputuloksen antava kuitupomade. Toimii hyvin myös pidemmissäkin hiusmalleissa. Kevyt ja raikas, minttuinen tuoksu. Matkakoko kätevästi reissulle mukaan tai salikassiin!

Reuzel kouluttajamme vinkki: jos haluat lisätä hiukseen pientä kiiltoa, levitä tuote kosteaan hiukseen

Pssst! Tämä näppärän kokoinen purkki sujahtaa kokonsa puolesta postiluukusta, joten saat sen kotiin toimitettuna edullisen Pikkupaketin (3,90€) hinnalla.

14,90

Vain 1 varastossa

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Reuzel Fiber Pomade -kuitupomade (35g) matkakoko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Kuitupomade Reuzel Fiber Pomade – (35g) matkakoko

Kuitupomade Reuzel Fiber pomade antaa joustavaa pitoa ja luonnollisen, mattaisen lopputuloksen. Fiber Pomade lyötyy myös normaalikokoisena (113g).

  • mattainen, rakennetta antava koostumus
  • vesiliukoinen
  • kuivaan/pyyhekuivaan hiukseen

Käyttö: Hiero pieni määrä tuotetta kämmenien välissä ja vie se kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin. Lisää pomadea tarvittaessa ja viimeistele hiukset haluamaasi muotoon.

Koko: 35g

Muut Reuzel tuotteet löydät täältä.

Reuzel on hollantia, ja se tarkoittaa laardia – mikäpä muukaan nimi olisi osuvampi laadukkaille Old School -pomadeille?

Schorem on miesten Old School -parturiliike Rotterdamissa. Liikkeessä on erikoistuttu klassisiin miesten hiustyyleihin; pompadour ja flattop muiden muassa ovat liikkeen arkea. Liikkeen perustajat Leen ja Bertus aloittivat uransa vain 14-vuotiaina intohimosta miesten klassisiin hiustenleikkauksiin. Omaan, vaativaan makuunsa ja usean vuosikymmenen parturointikokemukseensa pohjautuen nämä parturimestarit ovat luoneet myös Reuzel hius- ja partatuotesarjan, joka on suunniteltu perinteitä kunnioittaen, mutta vastaamaan nykypäivän modernien miesten korkeisiin vaatimuksiin.

Reuzelin tuotteissa kunnioitetaan vanhan ajan pomade-henkeä; menneisyydessä pomadet oli valmistettu eläinrasvasta ja hajustettu omenoilla. Modernit, synteettisesti valmistetut pomadet mukailevat yhä mennyttä, ja monissa tuoksuukin perinteinen omena.