Pusher 20X-CAN Hiuslakka (400 ml)

Tällä pullolla ei koristella tunnelin seiniä, vaan viimeistellään loppusilausta vailla oleva hiustyyli.

Hiuslakka antaa joustavan pidon ja toimii tarvittaessa myös ainoana muotoilutuotteena. Parhaan tehon saat kuitenkin irti käyttämällä sitä viimeistelyyn. Muotoile ensin hiukset millä tahansa Pusher vahalla tai muotoiluvoiteella ja kiinnitä tyyli paikoilleen lakan avulla.

Kookkaasta pullosta riittää iloa pitkäksi aikaa.

29,90

Varastossa

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pusher 20X-CAN Hiuslakka (400 ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Pusher 20X-CAN Hiuslakka (400 ml)

Pusher hiuslakka viimeistelee tyylin kuin tyylin. Se antaa joustavan pidon ja toimii tarvittaessa myös ainoana muotoilutuotteena. Parhaan tehon saat kuitenkin irti käyttämällä sitä viimeistelyyn. Muotoile ensin hiukset millä tahansa Pusher vahalla tai muotoiluvoiteella ja kiinnitä tyyli paikoilleen lakan avulla.

Käyttö: Ravista ennen käyttöä. Suihkuta n. 30cm etäisyydeltä kuivaan hiukseen. Muotoile haluamallasi tavalla. Määrä määrittää lopullisen pidon.

hs_20xcan

Koko: 400ml

Raaka-aineet: Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Octylacrylamide/Acrylates/ Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aqua, Acrylates Copolymer, Aminomethyl Propanol, Diisopropyl Adipate, Sodium Benzoate, Ethylhexyl Dimethyl PABA, Parfum.

Pusher tarina alkaa vuodesta 2003, kun O.D. -hiusvaha voitti useita palkintoja uniikista koostumuksestaan ja vahapurkin ulkonäön ansiosta. Puoli vuosikymmentä myöhemmin brändi laajeni uusilla tuotteilla ja vahoille kehiteltiin ekologiset ja pitkällä käytöllä rahaa säästävät täyttöpakkaukset.

Nykyään sarja koostuu laadukkaista hiusten muotoilutuotteista, kuten erilaisista hiusvahoista, rakennesuihkeesta ja hiuslakasta. Miehekkäät ja katu-uskottavat tuotteet ovat varmasti kylppärin tyylikkäimmät. Pusher-tuotteet valmistetaan rakkaassa naapurimaassamme Ruotsissa. Heja!

Pusherin vahva brändi erottuu muista. Omaperäiset tuotepakkaukset viestivät vahvasti käyttäjiensä elämäntyyliä ja arvoja; esimerkiksi hiuslakkapullo muistuttaa ulkoasultaan spraymaalipulloa ja matkakokoiset vahat on pakattu taskussa kätevästi mukana kulkevaan nuuskapurkkiin! Tuotemerkki puhuttelee miehiä, jotka haluavat erottua massasta ja joille tyyli on keino ilmasta itseään ja elämäntapaansa. Tuotesarja on suunnattu ensiluokkaista laatua arvostaville oman tiensä kulkijoille, jotka haluavat korostaa omaa persoonallista tyyliään.

Katso muut Pusher-tuotteet täältä.