Pusher 20X-CAN Hiuslakka (400 ml)

Tällä pullolla ei koristella tunnelin seiniä, vaan viimeistellään loppusilausta vailla oleva hiustyyli.

Hiuslakka antaa joustavan pidon ja toimii tarvittaessa myös ainoana muotoilutuotteena. Parhaan tehon saat kuitenkin irti käyttämällä sitä viimeistelyyn. Muotoile ensin hiukset millä tahansa Pusher vahalla tai muotoiluvoiteella ja kiinnitä tyyli paikoilleen lakan avulla.

Kookkaasta pullosta riittää iloa pitkäksi aikaa.

29,90

Varastossa

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pusher 20X-CAN Hiuslakka (400 ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Pusher 20X-CAN Hiuslakka (400 ml)

Pusher hiuslakka viimeistelee tyylin kuin tyylin. Se antaa joustavan pidon ja toimii tarvittaessa myös ainoana muotoilutuotteena. Parhaan tehon saat kuitenkin irti käyttämällä sitä viimeistelyyn. Muotoile ensin hiukset millä tahansa Pusher vahalla tai muotoiluvoiteella ja kiinnitä tyyli paikoilleen lakan avulla.

Käyttö: Ravista ennen käyttöä. Suihkuta n. 30cm etäisyydeltä kuivaan hiukseen. Muotoile haluamallasi tavalla. Määrä määrittää lopullisen pidon.

hs_20xcan

Koko: 400ml

Raaka-aineet: Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Octylacrylamide/Acrylates/ Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aqua, Acrylates Copolymer, Aminomethyl Propanol, Diisopropyl Adipate, Sodium Benzoate, Ethylhexyl Dimethyl PABA, Parfum.

Pusher on ruotsalainen brändi, jolta ei asennetta puutu. Street-henkinen Pusher kulkee omia polkujaan, tekee mitä lystää eikä välitä muiden mielipiteistä. Ajatuksena on valmistaa huippulaadukkaita tuotteita maustettuna asennetta henkivällä, jopa hieman provosoivalla twistillä.