Reuzel Hair Tonic -hiusvesi (350 ml)

Hiusvesi on koostumukseltaan öljytön ja tuotteessa on kevyt tuki. Se sopii erityisen hyvin niskan ja pään hierontaan sekä samalla viilentämään hiuspohjaa. Tämän hiusveden avulla voit vaivatta myös uudelleen aktivoida hiuksissa  jo olevan Reuzel Grooming Tonicin tai pomaden.

Viileän sininen Hair Tonic toimii kesällä myös erittäin hyvin jääkaappikylmänä raikastamaan päänahan ja hiukset.

22,90

Varastossa

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Reuzel Hair Tonic -hiusvesi (350 ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Reuzel Hair Tonic

Reuzel Hair Tonic hiusvesi on koostumukseltaan öljytön ja tuotteessa on kevyt tuki. Se sopii erityisen hyvin niskan ja pään hierontaan sekä samalla viilentämään hiuspohjaa. Hiusvedessä on miellyttävän raikas tuoksu. Tuotteella on mahdollista aktivoida jo hiuksissa oleva Reuzel Grooming Tonic tai pomadet uudelleen. Toimii kesällä myös erittäin hyvin jääkaappikylmänä raikastamaan päänahan ja hiukset!

Käyttö: ota tuotetta käsiisi ja levitä kauttaaltaan hiuksiisi sekä päänahkaasi.

Koko: 350 ml

Reuzel on hollantia, ja se tarkoittaa laardia – mikäpä muukaan nimi olisi osuvampi laadukkaille, old school -pomadeille?

Schorem on miesten, old school -parturiliike Rotterdamissa. Liikkeessä on erikoistuttu klassisiin miesten hiustenleikkauksiin; pompadour ja flattop muiden muassa ovat liikkeen arkea. Liikkeen perustajat Leen ja Bertus ovat luoneet Reuzel -tuotteet yli viidenkymmenen vuoden parturointikokemukseensa ja vaativaan makuunsa pohjautuen.

Reuzel -tuotteissa kunnioitetaan vanhan ajan pomade-henkeä; menneisyydessä pomadet oli valmistettu eläinrasvasta ja hajustettu omenoilla. Modernit, synteettisesti valmistetut pomadet mukailevat yhä mennyttä, ja monissa tuoksuukin perinteinen omena.

Tsekkaa muut Reuzel tuotteet täältä!