Reuzel Surf Tonic – suolasuihke (355 ml)

Reuzel Surf Tonic -suolasuihke loihtii hiuksiin luonnollista rakennetta ja kevyen rapsakkaa rantafiilistä.

Surf Tonic antaa maltillista pitoa, tuuheutta ja hallittavuutta mattaisella lopputuloksella.  Tuote sopii käytettäväksi paitsi yksinään,  myös yhdessä minkä tahansa muun Reuzel muotoilutuotteen kanssa.

Reuzel kouluttajamme vinkki: suihkuttele Surf Tonicia kämmeniin ja hiero kauttaaltaan hiuksiin saadaksesi extra tuuheutta ja hallittavuutta.

 

22,90

Varastossa

Nopea toimitus - jopa yhdessä päivässä

Laadukkaat tuotteet - tyytyväisyystakuulla

Huippu asiakaspalvelu - testaa jos et usko

Arviot

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Reuzel Surf Tonic – suolasuihke (355 ml)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuoteseloste

Reuzel Surf Tonic suolasuihke

Reuzel Surf Tonic – suolasuihke antaa hiuksiin luonnollista tuuheutta, hallittavuutta ja pitoa mattaisella viimeistelyllä. Toimii hyvin yksinään, mutta sopii myös loistavasti käytettäväksi yhdessä muiden Reuzel muotoilutuotteiden kanssa. Erittäin mieto, jopa huomaamaton tuoksu, antaa tilaa muille muotoilutuotteille tai hajuvedelle. Sopii kaikille hiustyypeille.

Raaka-aineet: taikapähkinäuute, nokkosenlehtiuute, rosmariiniuute, kortteenjuuri uute, merisuola

Käyttö: suihkuttele kauttaaltaan pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla. Anna tuotteen kuivua itsestään tai tehosta tuuheuttavaa vaikutusta föönaamalla hiukset. Voit suihkuttaa tuotetta myös kämmeniin ja sotkea sormin hiuksiin. Voila!

Koko: 355 ml

Reuzel on hollantia, ja se tarkoittaa laardia – mikäpä muukaan nimi olisi osuvampi laadukkaille, old school -tuotteille?

Schorem on miesten, old school -parturiliike Rotterdamissa. Liikkeessä on erikoistuttu klassisiin miesten hiustenleikkauksiin; pompadour ja flattop muiden muassa ovat liikkeen arkea. Liikkeen perustajat Leen ja Bertus ovat luoneet Reuzel -tuotteet yli viidenkymmenen vuoden parturointikokemukseensa ja vaativaan makuunsa pohjautuen.

Reuzel -tuotteissa kunnioitetaan vanhan ajan pomade-henkeä; menneisyydessä pomadet oli valmistettu eläinrasvasta ja hajustettu omenoilla. Modernit, synteettisesti valmistetut pomadet mukailevat yhä mennyttä ja monissa tuoksuukin perinteinen omena.

Katso muut Reuzel tuotteet täältä.